getherenowhere
Yeni Üye
3 kuşum var, ikisi erkek biri dişi. Erkeklerden biri ayrı kafeste. Bu ayrı kafeste olan çok enerjik ve heyecanlı. Çok da akıllı ama HER SABAH o kadar çok ötüyor ki aile üyelerim başka birine vermek istiyorlar. Çok uğraşıyorum benimle kalsın diye ancak bir noktadan sonra da mümkün olmuyor ikna etmek. Her sabah 6-8 arası uyanıp kuşların başında bekliyorum bağırmasınlar ve evdekileri uyandırmasınlar diye. Anlayacağınız ne uyku düzenim kaldı ne de uyku kalitem. Üzerini şu sıcak yaz günü örtü ile kapatmak istemiyorum. Sağlığında bir sorun olduğunu sanmıyorum. Sadece çok yüksek sesle her sabah ötüyor ve ne yaparsam yapayım susmak bilmiyor.
Aklımı kaçırmama ramak kaldı. Evdekilerle aram bozuluyor ve uyuyamıyorum. Ne yapmam gerek bilmiyorum. Lütfen yardım edin. Nasıl sabahları bas bas bağırmamasını sağlarım. Artık tükendim. Ciddi manada kaldıramıyorum.
Aklımı kaçırmama ramak kaldı. Evdekilerle aram bozuluyor ve uyuyamıyorum. Ne yapmam gerek bilmiyorum. Lütfen yardım edin. Nasıl sabahları bas bas bağırmamasını sağlarım. Artık tükendim. Ciddi manada kaldıramıyorum.