Ahmet burak1453
Yeni Üye
Kuşun suyuna 3 damla sirke attım umarım işe yaramaz ozaman veterinere götürmem gerekmez galiba dediğiniz şeyi nasıl kullancam?Büyük ihtimal travma yaşamıştır. O yüzden bir şey yemiyordur ama maşallah herhangi bi zarar gelmemiş diğer hayvanlar tarafından iyi görünüyor. Ortama alışıp yiyecektir yem. Siz probiyotik entrobac temin ediniz internetten. İshali de düzelir
Hayır suyuna sirke koymayınız kanatlı veteriner uzmanlar sirke kesinlikle önermiyorlar. Siz multivitamin gervit ve probiyotik entrobac lnternet üzerinden sipariş ediniz. Multivitamin gervit yarım suluga 4 damla yeterli. Probiyotik entrobac yarım suluga mercimek tanesi kadar ekleyin. Yalnız farklı günlerde uygulayın.zaten takviyelerin yanında kullanma kılavuzu geliyor. Yakın zamanda toparlar.Kuşun suyuna 3 damla sirke attım umarım işe yaramaz ozaman veterinere götürmem gerekmez galiba dediğiniz şeyi nasıl kullancam?
Tavsiyeler için çok teşekkür ederim eve gidince suyunu hemen değiştiririm bugün bir petshopta bi abiye kuşun kakasını gösterdim fakat ishal değil dedi bana buraya atmak isterim fakat dosyanın büyük olduğunu söylüyor siteHayır suyuna sirke koymayınız kanatlı veteriner uzmanlar sirke kesinlikle önermiyorlar. Siz multivitamin gervit ve probiyotik entrobac lnternet üzerinden sipariş ediniz. Multivitamin gervit yarım suluga 4 damla yeterli. Probiyotik entrobac yarım suluga mercimek tanesi kadar ekleyin. Yalnız farklı günlerde uygulayın.zaten takviyelerin yanında kullanma kılavuzu geliyor. Yakın zamanda toparlar.
Ayrıca bugün haşlanmış patates verdik bahsettiğiniz ilaç için tavsiye ettiğiniz marka linki varmı acabaHayır suyuna sirke koymayınız kanatlı veteriner uzmanlar sirke kesinlikle önermiyorlar. Siz multivitamin gervit ve probiyotik entrobac lnternet üzerinden sipariş ediniz. Multivitamin gervit yarım suluga 4 damla yeterli. Probiyotik entrobac yarım suluga mercimek tanesi kadar ekleyin. Yalnız farklı günlerde uygulayın.zaten takviyelerin yanında kullanma kılavuzu geliyor. Yakın zamanda toparlar.
Mamaist veya gr petten en küçük boyları alınız güvenilirler.Ayrıca bugün haşlanmış patates verdik bahsettiğiniz ilaç için tavsiye ettiğiniz marka linki varmı acaba