Srelenka
Meraklı Üye
Bugun anlayan bir kuscuya getirdim kusum daha 3 aylik bana aniperia diye bir ilac verdi faydasi olurmu kus gecen gune gore daha iyi.Hemen ağzına bir damla sirke damlatın. Suyuna da 10 damla kadar. Sonra da tetra mezatin veya benzeri bir antibiyotikle tedavi başlayın. Probiyotik de alın. Onu da ilaçlı suya katın.
Hocam bu antibiyotikler tavuk turlerine ait degilmi 3 aylik bir kus icin ağır olmazmi?Enrocure , tetracid , megatril , geosol , eritrom vs olabilir.
Usta kuşun son dışkı resimlerini attım bir anormallik var mı? Aspur verdim biraz düzeldi gibi sanki ama dışkısı normale benzemiyor kuş halsiz degil ama hareketlide degil fazla birde bir ara nefes alirken tiz bir ses cıkardı tam anlamadım insAllah antibiyotik tedavisine baslayacam yarin bir de antibiyotikle trojan diye bir takviye ilaci var karistirirsam sıkıntı olurmu?Enrocure , tetracid , megatril , geosol , eritrom vs olabilir.
Allah razi olsun sizden rahatsiz ediyorum biliyorum ama ben bu antibiyotikleri nerden bulabilirim burda veterinerler var ama hepsi baytar var midir yanlarinda bu antibiyotiklerDışkı normal değil. Tedavi başlayın. Trocan’ı da karıştırabilirsiniz.
Anlamadim ama yanlis birsey yaptimsa ozur dilerimMüneccimlik yönüme konsantre olabilirsem sizin ordaki veterinerlerde hangi ilaçlar olduğunu tahmin edebilirim. Ama bana 2 saat müsaade etmelisiniz. Bir deneyeyim.
Peki teşekkür ederim Allah razı olsun iyi gecelerKısacası sizin ordaki veterinerlerde olup olmadığını bilemem. Sormanız lazım.
Hocam geosol aldim veteriner çok ağirdir dedi nasil kullanmam lazim ? Sulugumuz kucuk boy.Kısacası sizin ordaki veterinerlerde olup olmadığını bilemem. Sormanız lazım.
Teşşekur ederim hocam gelismeleri yazarim.Yarım suluğa mercimek tanesi kadar. Su hergün yenilenecek 5 gün kullanacaksınız.
Hocam tedaviye basladik 2.gun oldu yalniz kus hasta oldugundan beri tam ucamiyor 1.5 metreden fazla yukselemiyor ne yapmamizi oneriyorsunuz?Yarım suluğa mercimek tanesi kadar. Su hergün yenilenecek 5 gün kullanacaksınız.
İyileştikçe kanat gücü de yerine gelecektir. Şuan uçmasın enerjisini toplayana kadar.