mubişsever_48
Meraklı Üye
kuşum hapşırıyor sulu bi şekilde burnu hafif nemli oluyor gagasını sürtüyor sonra bi yerlere üşüttü galiba hava değişiminden ne yapabilirim
Suyuna sarımsak suyu katabilirsiniz, antibiyotik etkisi yapacaktır. Üşütmemeye dikkat edin geçmiş olsunkuşum hapşırıyor sulu bi şekilde burnu hafif nemli oluyor gagasını sürtüyor sonra bi yerlere üşüttü galiba hava değişiminden ne yapabilirim
http://papaganokulu.org/bitkisel.html sizin için faydalı olacaktır. Kekik ve zeytin yaprağını çay olarak yapıp verirseniz faydası olacaktırkuşum hapşırıyor sulu bi şekilde burnu hafif nemli oluyor gagasını sürtüyor sonra bi yerlere üşüttü galiba hava değişiminden ne yapabilirim
Teşekkür ederimSuyuna sarımsak suyu katabilirsiniz, antibiyotik etkisi yapacaktır. Üşütmemeye dikkat edin geçmiş olsun
Teşekkür ederim denerimhttp://papaganokulu.org/bitkisel.html sizin için faydalı olacaktır. Kekik ve zeytin yaprağını çay olarak yapıp verirseniz faydası olacaktır
1 gün içinde düzelmezse acil olarak baytril 2,5 ilacını suluğuna 2 damla ile tedaviye başlayın, içmiyorsa günde 3 defa içirin, 5 gün devam edin
Sent from my iPhone using Tapatalk
Veterinere gitmiştim daha önce başka bişey için hiç bişeyden anlamıyor maalesef o yüzden gitmeye gerek yok eline bile almadı yani bakmadı doğru düzgün şimdilik kafesini sıcak tutmaya çalışıyorum vitamin veriyorum meyve filan inş düzelir kısa zamandaeğer sürekli olmuyor ise sıkıntı yok ama oluyorsa bir veterinere danışın derim.
Kekik toz olan olur dimiBir çay kasigi keten tohumunu bir su bardağı içme suyunda kaynatip verin iyi geliyor. Ayrıca kekik suyuda cok iyi geliyor nezle ve solunum yollari hastalıklarına
Aktarda satılan hastalandığımız da kendimize çayını yapıp içtiğimiz normal kekikten bahsediyoruz farklı ekstra bir olayı yok. Kekiği demleyip kendiniz nasıl içiyorsanız yapın. Komple süzün taneleri kalmasın. Sonra bir hafta boyunca suluğunun 3/1 oranında çay geri kalanını normal su olacak şekilde verin. İçmeme gibi bir durumu yok denecek kadar az. Çünkü hem çok ağır ve rahatsız edici bir kokusu yok hemde içgüdüsel olarak su içme ihtiyacı ağır gelip içmesini sağlayacaktır Geçmiş olsunBenim kuşum da aynı durumdan muzdarip. Nasıl vericez kekik suyunu? Bence içmez.
Kuşlarda grip salgını var galiba bu aralarBenim kuşum da aynı durumdan muzdarip. Nasıl vericez kekik suyunu? Bence içmez.
Aviastım astım için değilmiydi yanlış hatırlamıyorsamBenim kusumda ilk aldığımda agzini acip nefes alıp veriyor ve arka arkaya hapsuruyordu. Ben 5 gün suyuna aviastim ilacı koydum sonrada 1 bardak suda kaynattigim keten tohumu suyunu 3 te birini suluguna koyup izerini suyla tamamladim ve icirdim. Sonra 2 gun normal su diger 2 günde kekik çayı yaptim.Cok iyi geldi duzeldi kuşum.
Sarımsak uyguluyorum şuan geçemezse ilaç kullanmaya başlıcam gibi inş iyileşirde gerek kalmaz biraz halsizleşmeye başladı zatenAstim ve üst solunm yaziyor üzerinde