Muhabbet kuşumun çiftleştiģini görmedim ama dişi olan kuyruğunu kaldırıyo felan kur yapıyolar yem kusuyolar birbirlerine dişi olan arada bir yuvaya giriyo dışını kemiriyo fotograftada görüldüğü gibi popo kısmı şişmiş ama emin olamadım.
Çok teşekkürler bakim bi saolunBana yumurta var gibi geldi. Elinizle dokunun yavaşça, yumuşak bi şişlik varsa büyük ihtimal yumurta vardır.
Biraz sertimsi ama anlayamadım geneBana yumurta var gibi geldi. Elinizle dokunun yavaşça, yumuşak bi şişlik varsa büyük ihtimal yumurta vardır.
o zaman büyük ihtimal vardır.kafesten kalamar kemiğini eksik etmeyin.Biraz sertimsi ama anlayamadım gene
Hissettiğiniz sertlik iki tane yan yana küçük kemik gibi ise büyük ihtimalle kuşun vücudunun içinde kalan kemiklerdir. Kuşun kuyruğu düşmüş ama, yumurta olabilir. Ayrıca kuşların çoğunlukla çiftleşmeleri sabahın ilk saatlerinde oluyor, yani sabah saat 6-8 arası gözlemlemediyseniz, görmemeniz çok da şaşırılacak bir durum değil.Biraz sertimsi ama anlayamadım gene
TeşekkürlerHissettiğiniz sertlik iki tane yan yana küçük kemik gibi ise büyük ihtimalle kuşun vücudunun içinde kalan kemiklerdir. Kuşun kuyruğu düşmüş ama, yumurta olabilir. Ayrıca kuşların çoğunlukla çiftleşmeleri sabahın ilk saatlerinde oluyor, yani sabah saat 6-8 arası gözlemlemediyseniz, görmemeniz çok da şaşırılacak bir durum değil.
Yumurta var gibi, takip edin çiftleşme oluyor mu olmuyor mu diye benimkiler de tam ciftlesemiyordu dişi kuşum 5 yumurta yaptı tabi ki hepsi boş çıktı malesef, şimdi yuvalıgi çıkardım bakalım çiftleşme görürsem takicamMuhabbet kuşumun çiftleştiģini görmedim ama dişi olan kuyruğunu kaldırıyo felan kur yapıyolar yem kusuyolar birbirlerine dişi olan arada bir yuvaya giriyo dışını kemiriyo fotograftada görüldüğü gibi popo kısmı şişmiş ama emin olamadım.