Sağolun önerileriniz için.. Hava çok sıcak zaten şimdi kafesini örtsem sıcaktan bunalmasın kuş...Eger hayvan aniden durgunlaştıysa ve eğer çok az yem yiyorsa üşütmüştürmuhtemelen. Sebze meyve mama vermeyin. İshal i çok mu gözlemleyin. Yemine aspur karıştırın. 1-2 damla vitamin damlatın suyuna sıcak tutun hayvanı toparlar inşallah.
Camları kapatsanız yeter kafesi sarmanıza gerek yok. Ceyranda falan kalmış olabilir hayvancağız gece. Toparlaması 1 hafta sürer. Kafesten salmayın. Sadece kuru yem yesin .Sağolun önerileriniz için.. Hava çok sıcak zaten şimdi kafesini örtsem sıcaktan bunalmasın kuş...
tamam teşekkür ederizzCamları kapatsanız yeter kafesi sarmanıza gerek yok. Ceyranda falan kalmış olabilir hayvancağız gece. Toparlaması 1 hafta sürer. Kafesten salmayın. Sadece kuru yem yesin .
kuş kumunu sadece kustuğu zamanlarda koyuyordum ilk koyduğum zaman yemişti ama şimdi pek görmüyorum yemiyle karıştırıyorum ama bir etkisini görmedim sabahtan beri kustuğuna şahit olmadım çok aşırı da durgun değil yine de hafif bir durgunluğu var. İshali için pirinç kaynattım ve yemliğine de biraz pirinç ezmesi koydum umarım düzelir:Kusması sindirim yapamadığının belirtisi olabilir aynı zamanda da kursak mantarı olabilir. Kuş kumu kullanıyor musunuz ?