Kuşunuzun tünekte yandan videosunu eklerseniz bir bakmak isterim. İlerlerse damla kullanırsınız. Birde çift kuş değilse o salıncakta pek rahat edemez. Bence normal bir salıncak alsanız hem daha kullanışlı olur hem de daha çok sevecektirİlerlemedi şükürler olsun daha iyi şuan biraz tedirgin oldum
Önerinizi dikkate alıcam teşekkür ederim damla olarak ne kullanabilirim acabaKuşunuzun tünekte yandan videosunu eklerseniz bir bakmak isterim. İlerlerse damla kullanırsınız. Birde çift kuş değilse o salıncakta pek rahat edemez. Bence normal bir salıncak alsanız hem daha kullanışlı olur hem de daha çok sevecektir
İlerlerse gentagut göz damlası, teramisin göz kremi (hafif tabaka halinde) ya da bu durumdayken ılık çay ile çok nazifçe pamsuman yapabilirsiniz. Şimdilik damlaya gerek yok benceÖnerinizi dikkate alıcam teşekkür ederim damla olarak ne kullanabilirim acaba
İlginizden ötürü çok teşekkür ederimİlerlerse gentagut göz damlası, teramisin göz kremi (hafif tabaka halinde) ya da bu durumdayken ılık çay ile çok nazifçe pamsuman yapabilirsiniz. Şimdilik damlaya gerek yok bence
Fotoğraf değilde streamable.com tünekte yandan videosu olursa daha iyi olurFotoğraf yükleyemiyorum dosya büyük diyo
Yükledim videosunuFotoğraf değilde streamable.com tünekte yandan videosu olursa daha iyi olur
Yükledim videosunu
Kuşun kuyruğu hariç her yeri gözüküyor