Kuşum eşiyle iyi anlaşmadı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ıtırr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ıtırr

Yeni Üye
2 aydir benle olan yavru bir erkek kuşum var.Bir eş almaya karar verdim. 1 haftalik bir dişi yavru aldım.Erkek olan çok hareketli değil uçmayı pek beceremiyor. Normalde salıncağındaki oyuncaklarla oynar gün boyu fakat dişi olan yerinde durmuyor sürekli erkek olanın üstüne atlıyor yemek yemesine izin vermiyor kısaca hep rahatsız ediyor.Tüyünü kopardığını bile gördüm. Erkek olan aşırı korkuyor ondan kendini de savunmuyor sürekli kafesin kapısına gelip beni çağırıyor. Ne yapmam gerek?

2 aydir benle olan yavru bir erkek kuşum var.Bir eş almaya karar verdim. 1 haftalik bir dişi yavru aldım.Erkek olan çok hareketli değil uçmayı pek beceremiyor. Normalde salıncağındaki oyuncaklarla oynar gün boyu fakat dişi olan yerinde durmuyor sürekli erkek olanın üstüne atlıyor yemek yemesine izin vermiyor kısaca hep rahatsız ediyor.Tüyünü kopardığını bile gördüm. Erkek olan aşırı korkuyor ondan kendini de savunmuyor sürekli kafesin kapısına gelip beni çağırıyor. Ne yapmam ger
Kuş küçükse eş almak doğru değil. Siz ilgilenin en iyisi

sorun olmaz.dişiyide alıştırırsanız ilerde yararınıza olur
erkek olan sakat biraz bu yuzden ufak seylerden cok korkuyor kafese girmek istemiyor hep elimde kalıyor. Dişi insanlara alışmış belli benden korkmuyor ama elimde durmuyor uçuyor oradan oraya ben birbirlerine alışacaklarını düşünmüyorum dişi olani daha sakin bir kuşla mı degistirsem

Geri