Laptop ya da bilgisayarınız var mı ?gece uyurken bir anda aralıklarla bağırmaya başlıyor, ayağını tutuyor, başka yere gitmeye çalışıyor. sizce sebebi nedir?
var.Laptop ya da bilgisayarınız var mı ?
sadece geceleri uyurken oluyor hocam, mesela az önce bir saat içinde iki defa oldu.Kasılma olabilir kısmı felç yaşıyor olabilir. Aradamı oluyor bu durum yoksa sadece gecelerimi. B vitamini takviyesi yapın muhakkak. Ortam ısısını sabit tutmaya calısın ve gözlemleyin. Gelişmeleri aktarın buradan
korkmaya başladım, ne yapmalıyımsadece geceleri uyurken oluyor hocam, mesela az önce bir saat içinde iki defa oldu.
Duş aldırın kasların gevşemesi için yardımcı olur ve gecmiyo anladıgım kadarıyla konuyu ayın 10unsa acmıssınız kanatlı uzmanı veteriner bukursanız götürmeniz fayda sağlar. B vitamini kullandınızmı 12 sindan itibaren yinemi düzelme olmadıkorkmaya başladım, ne yapmalıyım
b vitamini kullanmadık, veterinere de götürmedim. @TombişDuş aldırın kasların gevşemesi için yardımcı olur ve gecmiyo anladıgım kadarıyla konuyu ayın 10unsa acmıssınız kanatlı uzmanı veteriner bukursanız götürmeniz fayda sağlar. B vitamini kullandınızmı 12 sindan itibaren yinemi düzelme olmadı
düzelmedi ama her gece bu ağlamayı yapmıyor.Evet konuyu Şubat ayinda acmissiniz 2 ay da hiç düzelme olmadı mı olmadiysa kusu artık kanatlı uzmana götürmeniz lazım
B vitamini temin edin kullanın haftada 3kere öyle gözlemleyin