2023'ün Soğuk Havalarında Dışarı çıkıp Muhabbet kuşu Almaya gitmiştim. Kuşu aldım Ve eve getirdim. eve getirdikten Hemen sonra kuşu eğitmeye başladım (Not: kuş yavruydu Ve henüz 1 yaşında değildi) Elimi Kafesin Arasına soktum ve kuşu sevmeye başladım. Kuş geldiğinde çok utangaçtı ve Ben onu severken bana hiç zararı yoktu. ötmesi için bizde kuş sesi açtık çokta ötmüyordu ama ilk kez bizim yanımızda ötmüştü. Birkaçgün geçti ve kuşumun omzuma gelmedi için Eğitim Yaptırırdım alışsın diye yemini elimle yediriyordum suyunu elimle içiriyordum. 1 2 Gün sonra omzuma konmuştu. Sonra bende onu her sabah kafesten çıkardım ve Öğlen saatlerde kafesine geri koyuyordum. Sonra ona uçuş eğitimi yaptırıyordum evin içinde. Aradan yine günler geçti ve Biz kafesin kapısını açtığımız zaman o da çıkıp kafesin üstünde duruyordu öğlen saatlerde de kafesine geri giriyordu. Ertesi Sabah ben uyuyordum yine kafesten çıkıp sabahın köründe ben uyurken benim yanıma gelirdi Yatağımda Yorganın Üstünde Duruyordu. Sonra kalktım ve onu elime aldım sevdim ve kafese geri koydum. Günler geçti ve kuum kafesten çıkıp başka odaya girdi. Annem evde temizlik yapıyordu ve balkonun kapısı açıktı. Balkondan Elinde paspasla içeri girerken kuş korkup kaçtı Ve heryerde onu aradık ama bulamadık(Kuş çok korkaktı hereyden korkuyordu)