maalesef farklı şehirlerdeyizHangi ildesiniz ben İstanbul'dayım bana getirebilirsiniz detaylı bakalım.
( Ücretsiz.. )
sallabaş gibi mi duruyor sizce vermem gereken ilaç falan var mıdır bulunduğum yerde kuşlardan anlayan veteriner yokHangi ildesiniz ben İstanbul'dayım bana getirebilirsiniz detaylı bakalım.
( Ücretsiz.. )
her şeyi çok normal sadece kafası böyleSallabaş yok kuşunuzda, olsaydı sürekli olarak istemsiz başını döndürürdü. Ayrıca dışkıda da değişiklik fark ederdiniz.
Keyfi, yemesi, içmesi, dışkısı nasıl?
Muhtemelen kafesin durduğu yerden kaynakli böyle bakıyor, dikkatini çeken/rahatsız eden birşey vardı. Aynı böyle bir kuş vardı, kafesin yeri değişince geçmişti bu sorun. Siz de kafesin yerini değiştirebilirsiniz, eğer yere yakın duruyorsa biraz daha yerden yukarıya koyabilirsiniz.her şeyi çok normal sadece kafası böyle
teşekkür ederim değiştireceğim kafesin yeriniMuhtemelen kafesin durduğu yerden kaynakli böyle bakıyor, dikkatini çeken/rahatsız eden birşey vardı. Aynı böyle bir kuş vardı, kafesin yeri değişince geçmişti bu sorun. Siz de kafesin yerini değiştirebilirsiniz, eğer yere yakın duruyorsa biraz daha yerden yukarıya koyabilirsiniz.
yanına yeni eş almıştık sürekli ondan tarafa baktığından falan olabilir mi acabaMuhtemelen kafesin durduğu yerden kaynakli böyle bakıyor, dikkatini çeken/rahatsız eden birşey vardı. Aynı böyle bir kuş vardı, kafesin yeri değişince geçmişti bu sorun. Siz de kafesin yerini değiştirebilirsiniz, eğer yere yakın duruyorsa biraz daha yerden yukarıya koyabilirsiniz.
Olabilir, veya başka bir nesne de dikkatini çekiyor olabilir.yanına yeni eş almıştık sürekli ondan tarafa baktığından falan olabilir mi acaba