ArmyOfNunu
Meraklı Üye
Kuşum kafesin üzerindeydi sonra ona bakınca böyle oldu ne olduğunu anlamadım ne yapmam gerekiyor hemen yardımcı olabilir misiniz
merhaba kan olan yerde yara bulunmaktamı acaba şuan
Kuş oynuyor yiyor yani davranışları normal anlayamadım bir şeyGöremiyorum acaba ılık suyla yıkasam sıkıntı olur mu
yapıyorum Allah razı olsun sizdenilk olarak şu adımları uygulayın su ısı olarak çok yüksek olmasın çünkü bölgede kanama varsa arttırır önce o bölgeyi iyice kandan arındırın ve yara varmı diye ibr kontrol edin ve buraya tekrar yazın bu adımları uygularken lütfen kuşun orayla ilgilenmesine izin vermeyin çünkü yara varsa orayı deşer
dediğim gibi bölgeyi dezenfekte edin yani yıkayın ve inceleyein bakın bakalaım o bölgede yara varmıKuş oynuyor yiyor yani davranışları normal anlayamadım bir şey
Dediğiniz gibi yapacam çok teşekkür ederim kuşun hareketlerinde farklılık olmadığı için içim rahatladıSivri bir yere takmıştır diye düşünüyorum ve tahminimce açık yara mevcuttur, kanı pamukla temizleyin, pamuğu suya batırıp, daha sonra terramycin deri merhemi temin edin ve sürün
Geçmiş olsun son durumu ekler misinizDediğiniz gibi yapacam çok teşekkür ederim kuşun hareketlerinde farklılık olmadığı için içim rahatladı
Kuşum iyileşti çok uzun sürmedi iyileşmesi Allaha şükürGeçmiş olsun son durumu ekler misiniz
Teşekkür ederim Yanlış hatırlamıyorsam sizde yakın zamanda kuşunuzu kaybetmiştiniz. Sizinde başınız sağolsun. Ailemizden biri oluyorlar artık ve kayıpları çok acı veriyor@Merve000 başınız sağ olsun. Amin bütün minik dostlarımıza ve diğer canlılara başka dert vermesin
Çok iyi anlıyorum İnşallah@Merve000 Evet doğru hatırlıyorsunuz evli değilim. çocuğum yok ama çocuğum gibiydi oğlum derdim. Çaresizlik çok kötü bir şey uzun zamandır tatmadığım çaresizliği tattım o zamanlar gittikleri yerde huzurludurlar inşallah.Çok teşekkür ederim
Merhaba. Geçmiş olsun.Kuşum kafesin üzerindeydi sonra ona bakınca böyle oldu ne olduğunu anlamadım ne yapmam gerekiyor hemen yardımcı olabilir misiniz
Batikon tentürdiyota benzer ama değil. Canı yanmaz. Kanıyorsa sürülebilir. Antiseptik özelliği vardır. Yara ve çevresini temizler.@Levent ACAR hocam kanayan yere batikon direkt sürdüğümüzde kuşların canı acımaz değil mi