Kuşunuzu elinize aldıgınızda ateşi mevcutmu . Tünekte durabiliyormu yada tünekten düşüyormu. Benim önceden basıma gelmişti ve farketmemiştim ozamanlar . Veterinere götürmüştüm zamanında çırpınıyordu yerde son demlerini yasıyordu. Ayakları arkaya doğru dönmüştü ve bir çözümü olmadıgını kuşun yüksek sıcaklıkta oldugunu ve felç oldugunu soylemişti. Ozaman cok üzülmüştüm erkenden farketmediğim için kendime cok kızmıstım. İşallah sizinkinde bu durumlar yoktur. Resmini videosunu dışkısını atabilirseniz bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır. Acil şifalar diliyorumMerhabalar kuşum ayağa kalkamiyor kalkmaya çalışsa bile direk yan yatıyor bilen biri lütfen söyleyebilirmi olmesini istemiyorum
Öldü dostum Teşekkürler yardımın içinKuşunuzu elinize aldıgınızda ateşi mevcutmu . Tünekte durabiliyormu yada tünekten düşüyormu. Benim önceden basıma gelmişti ve farketmemiştim ozamanlar . Veterinere götürmüştüm zamanında çırpınıyordu yerde son demlerini yasıyordu. Ayakları arkaya doğru dönmüştü ve bir çözümü olmadıgını kuşun yüksek sıcaklıkta oldugunu ve felç oldugunu soylemişti. Ozaman cok üzülmüştüm erkenden farketmediğim için kendime cok kızmıstım. İşallah sizinkinde bu durumlar yoktur. Resmini videosunu dışkısını atabilirseniz bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır. Acil şifalar diliyorum
dışkıları atar mısınızÖldü dostum Teşekkürler yardımın için
belki neyden öldüğünü anlarızdışkıları atar mısınız