Merhaba arkadaslar. Gerçekten çok çaresiz durumdayım. Öğretmenim ve işime odaklanamıyorum kuşumun durumundan dolayı. Her akşamımı kuşumun başında ağlayarak geçiriyorum. Bulunduğum şehirde kuştan iyi anlayan kimseyi bulamadım. Muhabbet kuşum 5 aylık erkek jumbo. Veterinerler her gittiğimde antibiyotik verdiler. İyileşmeyince facebook da kuşlardan anlayan bir grup bulup oraya sordum. Onlar da bana bir tedavi tablosu gönderdiler. Bir sürü ilaç alıp harfi harfine uyguladım tabloyu. Ama kuşumda bi değişme yine yok. Şimdide aynı tedaviyi tekrarlayın dediler ama o kadar ilaçı tekrar verdiğimde zararı olur gibi geliyo. Kuşum cok nadir ötüyo ve çok zorlanarak uçuyo. Hatta zorladığımda etrafa çarpıyo. Kabarıp hep uyuyo. Çok güçsü ve halsiz. Kakasının beyaz kısmını genellikle sulu yapıyo. Yeşil kısmı olmadan. Normal kakasi da oluyo. Sürekli degisiyo dışkısı. Ama o beyaz kısım sarı. Tedavinin son günlerinde kuşumun baş ve kanat titremeleri başladı. Aslında korku sıçraması gibi. Özellikle akşamlari yapıyo. Çok korkuyorum öğle yaptığında Eğer yardımcı olursaniz gerçekten çok sevinirim.