osimaisback
Yeni Üye
acil yaridmI
videoda sıkıntinyok kusum yurumesi duzeldi kanadi titriyor bide halsiz birazvideo da sorun var sanırım izlenmiyor
Video açılmıyor.videoda sıkıntinyok kusum yurumesi duzeldi kanadi titriyor bide halsiz biraz
kusum zor nefes aliyor duzeldi ayakta duruyor yem yiyoe probiyotik veriyorum sadece vik vi kses cikariyor asiri derecedeVideo açılmıyor.
Videoyu streamable ye yükleyip buraya link atın bilenler baksın, videonuz açılmıyor sağlıklı bir yorum yapılamazkusum zor nefes aliyor duzeldi ayakta duruyor yem yiyoe probiyotik veriyorum sadece vik vi kses cikariyor asiri derecede
Acil veterinere götürün kuşta ciddi kuyruk sekmesi (solunum problemi) var ve dışkı görseli lazım. Solunum problemi için Monodoks kullanabilirsiniz ama size tavsiyem veterinere göstermeden kullanmayın. Lütfen geç kalmadan veterinere götürün, ben de geç kaldım bu konuda ve Maviş'imi kaybettim
şuan ağlıyarak yazıyorum kuşum can çekişiyor birazdan ölücekAcil veterinere götürün kuşta ciddi kuyruk sekmesi (solunum problemi) var ve dışkı görseli lazım. Solunum problemi için Monodoks kullanabilirsiniz ama size tavsiyem veterinere göstermeden kullanmayın. Lütfen geç kalmadan veterinere götürün, ben de geç kaldım bu konuda ve Maviş'imi kaybettim
iç organları göğus kafesine yapışmış veteriner yaşama şansı yok dedi canım pamuğum çok seviyodum onu daha 3 aylıktı eğiştimliydi uzaktan elime gelirdi şimdi yerde kanatların ıacıyor yürümeyior ucamıyor birazdan vefat edicekAcil veterinere götürün kuşta ciddi kuyruk sekmesi (solunum problemi) var ve dışkı görseli lazım. Solunum problemi için Monodoks kullanabilirsiniz ama size tavsiyem veterinere göstermeden kullanmayın. Lütfen geç kalmadan veterinere götürün, ben de geç kaldım bu konuda ve Maviş'imi kaybettim
iç organları göğus kafesine yapışmış veteriner yaşama şansı yok dedi canım pamuğum çok seviyodum onu daha 3 aylıktı eğiştimliydi uzaktan elime gelirdi şimdi yerde kanatların ıacıyor yürümeyior ucamıyor birazdan vefat edicek
Çok çok çok üzgünüm çok geçmiş olsun. Siz elinizden geleni yapmışsınız, veterinere götürmüşsünüz. Ama ben onu bile yapamadım, geç kaldım. Sizi çok iyi anlıyorum. Benim de bu yüzden kuşumu kaybedeli 1 ay oldu. İnşallah cennette kavuşursunuzşuan ağlıyarak yazıyorum kuşum can çekişiyor birazdan ölücek