dışarda oldukca hareketli geziyordu ama biraz ishali vardı bende gidip ishal ilacı alıyım dedim kafese oymuştum evden çıkarken boncuğumda hep dışarda durmak ister kafese sokunca kendisini kafesin duvarlarına asar sonra geldim eve sanırım kafasına darba almış düşmüş yada kafeste kafasını döndürmeye başladı kafesin kapısını açkım hep elime gleirdi kafasını çeviriyordu sonra elime düştü dışarı çıkardım ayakları felç olmuştu o yüzden duvarda asılı kalmış o anda ne yapacağımı şaşırdım daha bana geleli 1 hafta olmamıştı zaten hediye eden adam söylemişti biraz ishal diye haşlanmış patates vermiştim geçmişti sonra yine başladı ceyran vuran yerde yoktu koydum kafesin yanına elime yem aldım yem yemek için elime diğer odadan uçan kuş şimdi yeme bakmıyordu elimede gelmiyordu elime tuttum çırpınmaya başladı bıraktığımda ayakları tutmuyordu
kanatlarını açıp kapatamıyordu ben sakinleştirmeye çalıştım biraz olsun iyi olmuştu sonra birden elimden yere düştü kafasını çok garip garip çeviriyordu sonra gözleri açık durdu kaldı yerde biraz suğuk su döktüm üstüne hiç bir şey olmadı en sonunda hareketsizce yerce yatıyordu gözleri açık işte o an gözlerimden yaş aktı gazeteye sarıp bahçeye gömdüm