Erol çatar
Yeni Üye
arkadaşlar yıllardır kuş beslerim. ilk defa başıma böyle birşey geliyor . üretici bir abimizden 25 günlük kuş aldım . annesi yuvadan atmıştı. kuş rahat yem kiriyordu. kuşu eve getirdim. diğer kuşlardan ayrı kafese koydum . dal dari yem hepsini ayarlayip 1 geceligine yaylaya gittim. geldiğimde poposu dışkı ya bulanmisdi. ve kafesin dibine cökmüş halsiz yatiyordu suyuna çok az miktarda baytril karıştırdım. ve ağızdan şırınga ile su icirdim. durumu kotülesmeye devam etti. sonra agizdan baytril damlattim. ve İspanyol ürünü aminoasit li hipraminchock vitamin ı mamaya karistirdim. mamayı yedi azda olsa . halen yeme yanasmiyor kafesin dibinde cökmüş vaziyette . avidare gibi saçma ishal ilaçları yüzünden çok kuş kaybettim . veteriner yakın arkadaşım à götürdüm zaten kuslardan anlayan yok alanyada. oda baytril é devam et dedi . ama kuş daha kötü ve ölmek üzere işin içinden çıkamadım
arkadaşlar kuşu kurtardım . ama nasıl uğrasdim. kuşa sürekli saat başı ağızdan vitaminli mama içirdim şırınga ile . internette bir makale okudum . faydasını çok gördüm türkiyede hem anti bakteriyel hem anti fungal antibiyotik olmadığını söylüyordu . yani kuşumda mantar türü mikrop veya bakteriyel veya virüs de olabilirdi . bende şırınga ile ağızdan neoteramisin baytril ve hipraminchok karistirip şırınga ile içirdim dozaji çok iyi ayarlamak lazım . mama yapıp mamaya ilaç karıştırdım. kafesinde 24 saat halojen ampul yakdim. yere çöküp can cekisen kuşum sonunda toparladı dışkısı halen siyah çamur gibi ama canlandı artık .
SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arkadaşlar kuşu kurtardım . ama nasıl uğrasdim. kuşa sürekli saat başı ağızdan vitaminli mama içirdim şırınga ile . internette bir makale okudum . faydasını çok gördüm türkiyede hem anti bakteriyel hem anti fungal antibiyotik olmadığını söylüyordu . yani kuşumda mantar türü mikrop veya bakteriyel veya virüs de olabilirdi . bende şırınga ile ağızdan neoteramisin baytril ve hipraminchok karistirip şırınga ile içirdim dozaji çok iyi ayarlamak lazım . mama yapıp mamaya ilaç karıştırdım. kafesinde 24 saat halojen ampul yakdim. yere çöküp can cekisen kuşum sonunda toparladı dışkısı halen siyah çamur gibi ama canlandı artık .
SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son düzenleme: