Kuşum çok mutsuz

mavişatkim

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar maviş yaz ayından beri bende yetişkin bir kuş , yanına çift olsun diye 3-4 ay kadar önce de dişi bir kuş aldık fakat yeni öğrendim ki o aslında erkek kuşmuş ceni rengini bize kuşu veren kişi yavru olduğu için muhtemelen ayırt edemedi biz de aldık şimdi rengi pembe-mor arası bu da araştırmalarıma göre genç erkek olduğunu gösteriyor.Aslında diğer kuş geldiğinden beri gayet iyi geçiniyorlardı kavga falan yoktu ama Son 1 aydır bu genç kuş mavişi ısırıyor, hırpalıyor bazen. Bazense çok seviyor hiçbir şey yapmıyor , öpüyor vs. yani anlaşıyorlar mı anlaşamıyorlar mı çözemedim ama iki kuş da erkek. Asıl sıkıntımsa maviş önceden hareketli , ötmeyi seven bir kuşken şimdi çok durgunlaştı ve hiç ötmüyor, diğeri çok ötse de maviş sesini çıkarmıyor, yemesinde sorun yok yemek yiyor ama durgunluğu mutsuzmuş gibi görünüyor, bu diğer kuştan kaynaklı olabilir mi, yoksa sağlık problemi mi var çözemedim veterenire götürmek istiyorum ama kuşlardan anlayan bi tanıdığım götürme ilgilenmezler dedi napacağımı şaşırdım kuşumu gerçekten çok seviyorum fikirlerinizi bekliyorum .

Merhaba,
Kuşunuzun güncel videosunu ve beyaz peçete üzerine yaptığı 6-7 tane yeni dışkısının fotoğrafını paylaşınız. Foto için hızlıresim com, video için streamable.com veya youtubeyi kullanabilirsiniz.

Bu arada kuşlar için her kliniğe gidilmez doğru ama kanatlılar için olan klinikler de vardır,kuş kliniği/kanatlı kliniği olarak geçer. Egzotik hayvan klinikleri de kuşlara bakar.
Hangi şehirde yaşadığınızı belirtirseniz kanatlı kliniği önerisinde bulunabiliriz yaşadığınız şehirde varsa tabiiki.

Merhaba,
Kuşunuzun güncel videosunu ve beyaz peçete üzerine yaptığı 6-7 tane yeni dışkısının fotoğrafını paylaşınız. Foto için hızlıresim com, video için streamable.com veya youtubeyi kullanabilirsiniz.

Bu arada kuşlar için her kliniğe gidilmez doğru ama kanatlılar için olan klinikler de vardır,kuş kliniği/kanatlı kliniği olarak geçer. Egzotik hayvan klinikleri de kuşlara bakar.
Hangi şehirde yaşadığınızı belirtirseniz kanatlı kliniği önerisinde bulunabiliriz yaşadığınız şehirde varsa tabiiki.

Videosunu ve dışkı fotoğrafını paylaşacağım fakat 2 tane kuş olduğu için hangisinin dışkısı hangisinin onu nasıl ayırt edeceğiz ?
ikincisi de ben KKTC'de yaşıyorum burada dediğiniz türden bir klinik var mı bilmiyorum internetten araştırdım fakat çıkmadı.

Videosunu ve dışkı fotoğrafını paylaşacağım fakat 2 tane kuş olduğu için hangisinin dışkısı hangisinin onu nasıl ayırt edeceğiz ?
ikincisi de ben KKTC'de yaşıyorum burada dediğiniz türden bir klinik var mı bilmiyorum internetten araştırdım fakat çıkmadı.
Siz fotpgrafı paylaşın ikisinden biri sıkontılı dışkılıyorsa bajsettiğiniz durgun kuşundur demekki.

Geri