Yuvalığı ne zaman açıp baksam kuş ters bir şekilde uyuyor görüyorum. Ben kuşu ayakları üzerine koyuyorum, annesi yuvalığa girince onu tekrardan sırtüstü yatırıyor. Sabahtan akşama kadarda sırtüstünde yatıyor vaziyette kalıyor. Demekki ayakları üzerinde duymaması gerekiyor bunu bilmiyordum. Tedbir olarak dediklerinizi araştırıp uygulayacagim inşallahhenüz yavrunuz çok ufak erkenden tedbir olarak sünger tedavisi uygulayabilirsiniz veya çarpık bacaklar için hazırlanmış kelepçeler var onlardan temin ederseniz 10 günde düzelir. yuvalığınız nasıl bilmiyor fakat mümkün olduğu kadar düz zeminlerde tutmayın yavrunuzu en az 15 günlük olmadan düz zemine basmaya çalışmasın aksi taktirde bacakları ayrılıp çarpık bacağa sebep olabiliyor, en büyük etken ise kullanılan yuvalıklar...
anne rahat beslemek için çevirir rahatsız etme bırak kendi haline. kaç yavru sayın var bilmiyorum ama yavrulu takım a günlük mama verirsen rahat besler anne ve yavru daha iyi gelişirYuvalığı ne zaman açıp baksam kuş ters bir şekilde uyuyor görüyorum. Ben kuşu ayakları üzerine koyuyorum, annesi yuvalığa girince onu tekrardan sırtüstü yatırıyor. Sabahtan akşama kadarda sırtüstünde yatıyor vaziyette kalıyor. Demekki ayakları üzerinde duymaması gerekiyor bunu bilmiyordum. Tedbir olarak dediklerinizi araştırıp uygulayacagim inşallah
JY-S3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sadece 1 tane yavru var. Bu yüzden rahat besliyor. Ne zaman baksam kursağı dolu maşallah.anne rahat beslemek için çevirir rahatsız etme bırak kendi haline. kaç yavru sayın var bilmiyorum ama yavrulu takım a günlük mama verirsen rahat besler anne ve yavru daha iyi gelişir