Elif Saglik
Yeni Üye
Bulunduğum kasaba da veteriner yok Benim 3 yaşındaki kuşum belki 1 yıldır tüy döküyor Parazit değil Çünki herşeyi denedim İçerde bir hastalık var ama ne?
1 yıldır tüy döküyor gövde bacak sırt da tüy KALMADI artık
Deri rengi mora döndü
Dişi kuş 3 4 yaşında
4 aydır ishal Yeşil kısmı uzun şekilde kıvrık dolama değil Sulu Birazda beyaz kısmı var
Tek ayak üstünde uyumuyor ayakları üstüne çöküyor kuyruk devamlı sallanıyor
Son 4 aydır birden kaskatı kesiliyor kafayı uzatıyor kuyruğunu dikiyor gözlerinin beyazı büyüyor siyahı küçücük kalıyor Bu yaklaşık 1 dk sürüyor Bu arada hiç kımıldama ve tepki yok 1 dk soinra normale dönüyor
Göğsünün alt kısmı kuyruğuna doğru olan bölüm eskiye göre daha büyük bir orantısızlık oluştu orada şiş gibi sanki Kelleşince o bölüm daha net görülüyor
3 kez yumurtladı 5 ay içinde..Tabiki boş Çünki hiç eşleşmedi
Keyifsiz ve neşesiz
Burada pek çok ilaç önerisi var Bunlardan birini alıp kullanıcam artık ama neye göre ya daha çok zarar verirsem diyorum BAYTRİL % 2,5 alıcam O bile burada SATILMIYOR aradım..bulamadım.Ya da daha kötü olup ölecek Ben yaşamasını istiyorum
1 yıldır tüy döküyor gövde bacak sırt da tüy KALMADI artık
Deri rengi mora döndü
Dişi kuş 3 4 yaşında
4 aydır ishal Yeşil kısmı uzun şekilde kıvrık dolama değil Sulu Birazda beyaz kısmı var
Tek ayak üstünde uyumuyor ayakları üstüne çöküyor kuyruk devamlı sallanıyor
Son 4 aydır birden kaskatı kesiliyor kafayı uzatıyor kuyruğunu dikiyor gözlerinin beyazı büyüyor siyahı küçücük kalıyor Bu yaklaşık 1 dk sürüyor Bu arada hiç kımıldama ve tepki yok 1 dk soinra normale dönüyor
Göğsünün alt kısmı kuyruğuna doğru olan bölüm eskiye göre daha büyük bir orantısızlık oluştu orada şiş gibi sanki Kelleşince o bölüm daha net görülüyor
3 kez yumurtladı 5 ay içinde..Tabiki boş Çünki hiç eşleşmedi
Keyifsiz ve neşesiz
Burada pek çok ilaç önerisi var Bunlardan birini alıp kullanıcam artık ama neye göre ya daha çok zarar verirsem diyorum BAYTRİL % 2,5 alıcam O bile burada SATILMIYOR aradım..bulamadım.Ya da daha kötü olup ölecek Ben yaşamasını istiyorum