İstanbul - Bahçelievler - Adnan Kahveci Blv. - No: 134/A
Telefon Numarası: 02126071700
Reçetemizde yazana göre veterinimiz Sanem hanım.
İstanbula tatile gittiğimizde misafiri olduğum teyzem diğer akrabalarımızın kedi/köpeklerini kabul etmediği halde kuşumuzu kabul etmişti bende kuşum etrafı kirletmesin diye tatil boyunca 7 gün kafesten çıkarmadım neşeside yerinde görünüyordu. Hem misafirlikte dışkı temizlememek için hemde koku yapmaması için kafes dibine mısır granülü sermiştim o yüzden ishalinide farkedemedim. Son gün annem kuşumu kafes dibinde yatarken görmüş. Bir gecemiz çok soğuk geçmiş ben erken yatıyordum annem kaldığımız odanın camını kapatmayı unutmuş muhtemelen o gün hastalandı kuşum. Kafesten
çıkardığımızda çok hafiflemişti ve ağzına darı bile tutsam yemek yerine gözlerini kapatmayı seçti. En yakın veteriner kliniği burasıydı apar topar buraya geldik. Kuşumla çok güzel ilgilendiler, vitaminler verdiler ve nasıl içirmemiz gerektiğini öğrettiler. Kursağından besleme yapıp enerjisini hemen toparlaması için bacağından serum yaptılar, tekrar yemeyi reddetmesi durumu yaşanırsa beslememiz için toz mama verip nasıl hazırlandığı ve içirildiğini gösterdiler ayrıca bağışıklık güçlendirici ilaçlar verdiler. Yolda öleceğini düşündüğümüz kuşum yolcuğu oyun oynayarak geçirdi. 1 günde toparladı, dışkısıda 3. Gün düzeldi. 10 gün sonrada nasıl olduğunu sormak için aradılar. Şuan geleli 2 hafta oluyor eski kilosunada kavuştu sayılır.
Kesinlikle önerdiğim bir veteriner kliniği, internetteki resimlerinde daha zorlu operasyonların görsellerinide paylaşmışlar ☺