Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Genelde bu tür şeylere ilgi, insana eski çocukluk günlerini anımsatır eski zaman insanları hep bunları kulanırmış ben o gaz lambalarını görünce aklıma dedem falan geliyor gazın kokusu, karanlık odada verdiği o loş ışık ve elimizi gaz lambasına yaklaştırdığımızda ateşin duvara yansıttığı karanlık gölge.....
Yavrulardan büyük olan öldü, öbürü de çok kötü durumda, halsiz.. Sanırım anne yedirmiyor, yuvada hiç dışkı yok Yavrunun yanından ayrılmıyor yavru yemek için ötüyor ötüyor ama yedirmiyor Şimdi bebe bisküvisi sulandırıp verdim, yarına yaşarsa ilk işim yavru maması almak olacak
20 Günlük, diğeri bundan 2 gün önce doğmuştu, 2 gün önce öldü maalesef.. Aynen şırınga ile verdim kursağı şişti, tekrar yuvasına koydum fakat durumu pek iç açıcı değil Gözleri sürekli kapalı çok nadir açıyor ve yatıyor. Annesi çok kıskançlaştı bunlar büyüdükçe.. Sanırım ondan yedirmiyor