derya tekneci
Yeni Üye
Tamam dişiye müdahale etmelimiyimErkeği ayırın kafesten
Dişinin ceresini ılık su pamukla sildim daha iyi diğer krem olmasa tamam alıp sürerim çok teşekkürlerİkisinede terramycin deri merhemi sürün, dişinin durumu nasıl şuan
Kuşları ne zaman bir araya getirmeliyimİkisinede terramycin deri merhemi sürün, dişinin durumu nasıl şuan
Bir süre daha ayrı kalsınlar dişi iyileşene kadar, durumu ağır görünüyorduKuşları ne zaman bir araya getirmeliyim
Erkek daha kötü hala basamıyor fazla ayağına bu arada dişi 3 yumurtayı bıraktı eşi yok diye sıkıntı olmasınBir süre daha ayrı kalsınlar dişi iyileşene kadar, durumu ağır görünüyordu
Uzaktan birbirleri ötüyorlar ama bende çok emin olamıyorumZor bir durum fakat yanyana gelirlerse muhtemelen tekrar kavga edecekler
Sabah akşam sürüyorum yeterlimidirİkisinede terramycin deri merhemi sürün, dişinin durumu nasıl şuan
Yeterlidir çabucak toparlarlar inşallahSabah akşam sürüyorum yeterlimidir
Şimdi ikiside daha iyi aynı kafeste fakat bu seferde erkek kuş dişiye yem kusmuyor dişi çağırıyor ama erkek yuvalığa yaklaşmıyor dişi arada çıkıp yem yiyor bunların arasını nasıl düzelticez dişi affetti sma erkek yüz vermiyor ne yapmalıyımYeterlidir çabucak toparlarlar inşallah