Kuşlarım Eş olur mu ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Oe2696
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Oe2696

Paylaşımcı Üye
Arkadaşlar merhaba benim 2.5 yaşında bı erkek muhabbet kuşum vardı yanına 1.5 2 yaşında dişi bir kuş aldım ilk geldiğinde erkek kuşum dişinin ağzına yem kustu şuan aynı kafesteler erkek yaklaşıyor yem kusmak istiyor fakat dişi kızıyor yaklaştırmiyor ne yapmam lazım dişi kizsmadigi için olabilir mi fotoğraf bırakıyorum yardım eder misiniz ?
IMG_20210323_205301.jpg

Arkadaşlar merhaba benim 2.5 yaşında bı erkek muhabbet kuşum vardı yanına 1.5 2 yaşında dişi bir kuş aldım ilk geldiğinde erkek kuşum dişinin ağzına yem kustu şuan aynı kafesteler erkek yaklaşıyor yem kusmak istiyor fakat dişi kızıyor yaklaştırmiyor ne yapmam lazım dişi kizsmadigi için olabilir mi fotoğraf bırakıyorum yardım eder misiniz ?Ekli dosyayı görüntüle 54058
Dişi kuş daha yeni kızışmış, kavga ediyorlarsa ayırın 1-2 hafta sonra birleştirin.

Öncelikle merhabalar kuşlarım artık çok iyi anlaşıyor çiftleşme çabalarını gördüm dün bı konu açmıştım dişi kuşum hamile mi diye videoda yükledim oraya bakabilirsiniz teşekkür ederim
Dişi kuş daha yeni kızışmış, kavga ediyorlarsa ayırın 1-2 hafta sonra birleştirin.

Geri