M
Mana
Guest
herşeyini kendi ellerimle yaptım arkadaşlar sorusu olan varsa cevaplayabilirim umarım beğenirsiniz fikir verir size de...
Eline sağlık
ağaç olarak ne kullandın (tünekler için )
başarılı .....eline sağlık
Normal tahta tünek kullandım, ince olanlar mesela merdiven ve diğer üstte bulunan ince iki tane olanda askılık oluyor ya hani onun orta kısmında ince tahta var, onunla yaptım. Alttaki zaten karton kutu. Salıncak için de normal okaliptus ağacından küçük bir dal kullandım
güzel olmuş ellerine sağlık
askılık kullanmak güzel fikir . çok güzel olmuş dilediyince oynayıp etrafıda çok kirletmeyecekleri bir yer
Çok güzel olmuş ellerinize sağlık
Harikadan biraz daha guzel olmus emegine saglik
teşekkür ederim dante
erkin ak, evet askılıkların ortası bir işe yaradı alt kısma kuş kumu koyacağım bir küçük çıngıraklı top bir de küçük karton kutu ortası daire şeklinde kesilmiş. böylece yuvalık gibi duracak küçük kutu
evet güzel fikir yanlız birşey farkettim resimde en üst sol köşede duran kuşunuzla salıncakta duran kuşunuz aynı pozu vermiş sanki photoshop la çoğaltılmış gibi aynı renkler ve aynı poz iyi yakalamışsınız
Neyy ayni renkmi
hiç farketmemiştim üstteki sağda olan dişi soldaki erkek bir de sağdaki mor renkli soldaki açık ispirto ve mavi karışımı gibi rengi var
fotodan o kadar göründü gözüme
Çok güzel olmuş