Rorschach159
Meraklı Üye
Üreticiler yada bu konuda bilgili olanlar özellikle kışın yaklaştığı bu aylarda soğuktan korumak için neler yapıyorlar?
Klima çalışacak devamlı. Salmalar için yada kafesler için bir ısıtıcı yok.Üreticiler yada bu konuda bilgili olanlar özellikle kışın yaklaştığı bu aylarda soğuktan korumak için neler yapıyorlar?
Ne kadar mesafe taşıyacaksın?taşırken nasıl soğuktan korunur ?
Sıradan vatandaş ne yapmalı evde sadece 1 tane bakanKlima çalışacak devamlı. Salmalar için yada kafesler için bir ısıtıcı yok.
Kafes üstüne örtü ört pike ört ama biraz boşluk bırak havasızlıktan boğulmasın kuşcaz. Yada evi neyle ısıtıyorsun doğal gaz falan yokmu evde.Sıradan vatandaş ne yapmalı evde sadece 1 tane bakan
Doğalgaz bağlandı ama henüz gaz salınmadı firma yine yaz çizmiş bi daha ki kışa gelecekKafes üstüne örtü ört pike ört ama biraz boşluk bırak havasızlıktan boğulmasın kuşcaz. Yada evi neyle ısıtıyorsun doğal gaz falan yokmu evde.
Bunu okudum daha önce merak ediyorum aslında. @kahramankoroglu @Uğur GENÇ @Koray DANIŞMAZPekmez ve bal insanları sıcak tuttuğu gibi kuşlarıda sıcak tutacaktır diye düşünüyorum.
Suluğuna 1 çay kaşığı ekleyip karıştırarak verilebilir diye düşüniyorum.
Veya ballıklar satılıyor yem kabı gibi onu alıp ona bal veya pekmez konulup verilebilir diye düşünüyorum ama emin değilim üstadlardan kesin cevap alındıkdan sonra uygulamanız daha iyi olacaktır.
soba yandığı o da çok sıcak olmaz mı? Aslında soba yaktığımız odanın kapısı hep açık oluyor evimiz çok ssoğuk olmuyor kapıya yakın yerde durabilir aslında doğru söylüyorsunuz?merhaba evde oturma odasında sobanız yanıyordur o odada kalsın kuş sürekli gece ise üzerini örtün hafif yandan hava girsin yeter bal pekmez falan bılmıyorum sıcak tutmakla bır baglantısı olur mu ?
soba yanan oda gece de cok soguk olmaz o yuzden dusundum ben evı tabıkı sız daha ıyı bılıyorsunuzsoba yandığı o da çok sıcak olmaz mı? Aslında soba yaktığımız odanın kapısı hep açık oluyor evimiz çok ssoğuk olmuyor kapıya yakın yerde durabilir aslında doğru söylüyorsunuz?
Biz sobayı yakınca tüm kapılar açık kalıyor evin odalar bu zamanlardaki gibi ılık oluyor ortalama 17-18 derece arası bu soğukluk etki eder mi?soba yanan oda gece de cok soguk olmaz o yuzden dusundum ben evı tabıkı sız daha ıyı bılıyorsunuz
15 derecenın altına dusmesın sorun olmazBiz sobayı yakınca tüm kapılar açık kalıyor evin odalar bu zamanlardaki gibi ılık oluyor ortalama 17-18 derece arası bu soğukluk etki eder mi?
Teşekkür ettim koray hocam15 derecenın altına dusmesın sorun olmaz
3 SAAT ( YARIM SAAT FERİBOTLU )Ne kadar mesafe taşıyacaksın?
bence sıkıntı olmaz adam samsundan diyarbakıra otobüsle yolladı yemini suyunu koydu içine3 SAAT ( YARIM SAAT FERİBOTLU )