Vitamin E iste bu suluga damlat iki gun ver yeter cok verirsen tuye sokar kuslari sonra tuyden cikarmak icin beklersinAvisol SE var 4 5 günde bir veriyorum mama vermiyorum onu ne kadar sürede vermeliyim
TamamdırVitamin E iste bu suluga damlat iki gun ver yeter cok verirsen tuye sokar kuslari sonra tuyden cikarmak icin beklersin
45 lik mi kafes birde kalamar kemigi ve kus kumu kullanirsan iyi olur. Belki disi tercubesizdir ondan yatmamistir.https://streamable.com/nn9dcz
Kafesin boyutu yeterli mi sizce bu kafesin 1 tık küçüğü ile başka dişiden yumurta almıştım ama çıkmadı hemde dişi yatmamıştı pek
Arada bakin girince karistiriyorlar belli olur.Kalamar kemiği var kuş kumu var yeni koydum ama onları dişinin yuvalıkla alaksı yok içine talaş koydum
Kafes böyleArada bakin girince karistiriyorlar belli olur.
Yok yok vurma karşılık veriyorda herhalde naz yapıyor djxjdKafes duzeni iyi. Es tutmalarini bekleyin, erkek kur yapinca disinin vurmamasi lazim kafa kasima ve yem kusmada olucak.
Anladım hocam teşekkür ederim, maşallah maşallahMamayi da haftada 1 veya 2 verebilirsin en fazla. Ben haftada 1 verdim hep kafes temizligi yapmadan once ama simdi bu takima hergun mama veriyorum yavru besliyorlar