A Anıl Arda Guest 7 Şub 2014 #1 Muhabbet kuşuma kuş sesi dinletirsem sorun olurmu:thumbdown::sly: iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Muhabbet kuşuma kuş sesi dinletirsem sorun olurmu:thumbdown::sly: iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Y Yılmaz Ç. Guest 7 Şub 2014 #2 Sorun olacağını zannetmiyorum. Hatta hoşuna bile gidebilir. Dinletince oda tepki verecektir seslere.
M Mana Guest 7 Şub 2014 #3 Kimisi öneriyor kimisi de önermiyor ama bende çok kuş var arada açıyorum mutlu oluyorlar size kalmış iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Kimisi öneriyor kimisi de önermiyor ama bende çok kuş var arada açıyorum mutlu oluyorlar size kalmış iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
R RıfatCetinkaya Guest 13 Şub 2014 #4 Kotu degil. Kotu demelerinin sebebini bilmiyorum ama acinca %90 cogu kus mutlu olduklarini gorebiliyorum. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kotu degil. Kotu demelerinin sebebini bilmiyorum ama acinca %90 cogu kus mutlu olduklarini gorebiliyorum. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi