GamzeŞirip
Yeni Üye
Ya babam böyle küçük bi kutu içinde bir Çay kaşığı kadar koydu gelip yedi biraz gün içinde yalnız kaldığı oluyor çok yer mi bi de böyle yapmamalı mıydık kumunu nereye koymam lazım
Peki bir şey soracağım son günlerde yemeklerini döküyor yerlere kafasına doldurup (kumunu bile)stresten diye duymuştum hergün salıyorum ilgileniyorum neden böyle anlaymıyorumKalsın o şekilde bir sorun olmaz bende ayrı veriyorum sürekli
Peki bir şey soracağım son günlerde yemeklerini döküyor yerlere kafasına doldurup (kumunu bile)stresten diye duymuştum hergün salıyorum ilgileniyorum neden böyle anlaymıyorum
Peki bir şey soracağım son günlerde yemeklerini döküyor yerlere kafasına doldurup (kumunu bile)stresten diye duymuştum hergün salıyorum ilgileniyorum neden böyle anlaymıyorum
Kus kumu yediklerini sindirmesi için, ihtiyacı olduğu kadar yer zaten. Yen dökme olayı eğer akıllı yemlik kullanmıyorsanız yem koyduğunuz kapları yarıya kadar doldurun dökmeyi bırakır.Peki bir şey soracağım son günlerde yemeklerini döküyor yerlere kafasına doldurup (kumunu bile)stresten diye duymuştum hergün salıyorum ilgileniyorum neden böyle anlaymıyorum