A
acemikız
Guest
Arkadaşlar ben öğrenci olduğum için haziran ayında memleketime gidicem.Uçakla kuş nasıl taşınır kabul ederler mi?Bilgisi olan paylaşabilir mi.
Pegasus kafes dahil 5 kg'yı geçmeme şartı ile kabine alıyor. Bir kafeste en fazla iki kuş olacak ama.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:20 -->-> Daha önceki mesaj 19:12 --
Yalnız bildiğim kadarıyla fiyat 60 Lira.
Otobüslede Gönderebilirsin Bişey Olmaz Kuşa Kafesle GÖnder Gitsin
Pegasusta kabin'e alım sonlandı.Bagaj kısmına 20 tl karsılıgında verebiliyorsun.kafesin etrafını poşet gibi birşeyle kapat.Üst kısmını açık bırakki hayvan hava alabilsin.Ancak kuşu bagaja almak için veterinerden yakın tarihli bir sağlık belgesi isteniyor.O belge olmadıgı sürece ucaga sokman imkansız.Malum kuş gribi zırvalıgı.Sadece kuş değil bütün hayvanlar için sağlık raporu isteniyor bütün firmalarda.
bence o ufak kafesler var ondan alıp otobüste yanındada durabilir, diğer kafesi bagajda gelir bence o şekilde daha iyi olur ama illa uçakla gideceksen bişi diyemem.ppppppof.O da ücretlimi peki? ben nerden baksan 1 sene içinde 10a yakın git gl yapıyorum baya masraflı olucak bu iş.
vay arkadaş kuş biznes plus ta mı uçuyor