Muhabbet kuşu Pikaçu
Meraklı Üye
Arkadaşlar yeni bir kuş almıştı arkadaşım. Kendisi pet shoptan erkek diye aldı. Fakat sonra bana sorduğunda dişi olduğunu söyledim çünkü, kuşun cere rengi dişi olan kuşlarla birebir uyuşuyordu. Fakat hem kendi gözlemlerime dayanarak hem de yakın arkadaşımın söylediklerine göre, kuş kur yapıyor. Aslında 2 türlü düşünebiliriz:
1.si kuş eğer dişiyse parmağını eşi değil yavrusu zannetmesi gerekmez mi?
2.si kuş eğer erkek ise parmağını yavrusu değil eşi zannetmesi gerekir çünkü ona göre kur yapacaktır.
Başka belirtilere baktığımızda ise konuşmaya bakarsak, kuş hem konuşuyor hem de konuşmuyor gibi. Ben de anlamış değilim. Çünkü dişi kuşlar konuşmaz, erkek kuşlar daha yatkındır. Örneğim şimdi komik olabilir biraz ama, babacık kelimesini öğretmeye çalışıyor arkadaşım. Kuş babacık demiyor bacık bacık diyor. Yarım yamalak konuşuyor. Şimdi o zaman bu kuş çok nadir görülen yani... biseksüel mi?
1.si kuş eğer dişiyse parmağını eşi değil yavrusu zannetmesi gerekmez mi?
2.si kuş eğer erkek ise parmağını yavrusu değil eşi zannetmesi gerekir çünkü ona göre kur yapacaktır.
Başka belirtilere baktığımızda ise konuşmaya bakarsak, kuş hem konuşuyor hem de konuşmuyor gibi. Ben de anlamış değilim. Çünkü dişi kuşlar konuşmaz, erkek kuşlar daha yatkındır. Örneğim şimdi komik olabilir biraz ama, babacık kelimesini öğretmeye çalışıyor arkadaşım. Kuş babacık demiyor bacık bacık diyor. Yarım yamalak konuşuyor. Şimdi o zaman bu kuş çok nadir görülen yani... biseksüel mi?