bıcırıkk99
Yeni Üye
arkadaşlar merhaba aslında veterinere gidecektim fakat veterinerler hakkında kuş bilgileri ve tedavisi için olumlu yorum duyum almadığım için size sormak sormak istedim ilk başta . Kuşum bıcırığı aldigimda 45 günlük bir kuştu yaklaşık iki aydir benimle 3 4 aylık su an . kusum ilk ay o kadar enerjik oyuncuydu ki surekli oyun oynardik cagirinca gelirdi surekli pesimdeydi kafesinde durmak istemezdi oma gozum gibi bakiyordum . fakat bir gun bir sey oldu ve kusum asiri derecede korkmaya ısırmaya yanimiza gelmemeye hatta kafesinden cikmamaya basladi . bu surecte onunla cok fazla ilgilendim ve korkusu az da olsa azaldi gibi . fakat hala isiriyor ve kafesten cikmak istemiyor . bir de bir kanadi dusuk gibi artik ucmuyor da vr kanadi titriyor bunlarin sebepleri nelerdir. ona sanki bebegimmis gibi baktikca gozum gibi korudukca surekli bir sey oluyor ve cok üzgünüm lutfe. goruslerinizi benimle paylaşın . bir de disari cikarttigimda benim uzerim disinda hicbir yerde durmakisteniyor hep saklaniyor boynuma kolumun altina vs