Kuşumun ayağı 2 aydır bu halde yemini yiyor ötüyor hareketli ama o ayagını kullanmamaya basladı . Onceleri ayagı burkulmustu tedavi ettik daha sonra baldır tarafı şişmeye basladı ama kullanıyodu ayagını . Simdilerde ise hic kullanmıyo lütfen yardım edin . Buralarda kuştan anlayan hiçbir veteriner yok . Götürdüm 150-200 lira para istediler daha kuşu gormeden sadece muayneye . Allah rızası için yardım edin . Bu şişligin sebebi ne . Terramycin sursem iner mi veya evde yapabilecegim sirkeli limonlu bi karısım ? Şişligin oldugu yerde tüyler dokuldu lütfen yardım edin İndir image jpeg
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:12 -->-> Daha önceki mesaj 16:03 --
Mobilde oldugum için bu kadar upluadlayabildim yardım edicek yokmu ? Çok çaresizim kuşumun baldır tarafı bayagı şiş
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:36 -->-> Daha önceki mesaj 17:12 --
Ya resimde yükledim hastalıgının ne oldugunu soyleseniz yeter lütfen???? Baldırı şişti vr oradaki tüyler biraz dokuldu . O ayagını sürekli dinlendiriyo . Bu şiş 2 aydır var ve kimse bilmiyo yardım edin
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:12 -->-> Daha önceki mesaj 16:03 --
Mobilde oldugum için bu kadar upluadlayabildim yardım edicek yokmu ? Çok çaresizim kuşumun baldır tarafı bayagı şiş
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:36 -->-> Daha önceki mesaj 17:12 --
Ya resimde yükledim hastalıgının ne oldugunu soyleseniz yeter lütfen???? Baldırı şişti vr oradaki tüyler biraz dokuldu . O ayagını sürekli dinlendiriyo . Bu şiş 2 aydır var ve kimse bilmiyo yardım edin