oguzhan5881
Meraklı Üye
arkadaşlar sizce kuşum yumurtlayacakmı hiç çiftleşirken görmedim 2 haftadır böyle duruyor inşallah yumurtlacaktır
Söylenecek herşeyi söylemiş.Dikkate alsanız iyi olur.Kuşta büyük ihtimal yumurta var ama acilen kafesinizi değişseniz iyi olur paslanmış kuşa büyük zarar veriri ve tahta tünek kullanın
kafes önce turuncuydu sonra boya çıkınca bu renge boyadık sonrada bu boyada çıkınca böyle gözüküyoKuşta büyük ihtimal yumurta var ama acilen kafesinizi değişseniz iyi olur paslanmış kuşa büyük zarar veriri ve tahta tünek kullanın
erkekle bazen öpüşüyolar bazenaynı tünekte bile durmaya izin vermiyolar birbirlerine bu sorun olurmuBencede kafesi değişmelisiniz ve rahatsız etmezseniz kuşunuz yumurtlayacak görülüyor keyifle besleyin
Sanırim kuşun sırtından belli oluyor sırtını çekip atarmısınMedya öğesini görüntüle 306 bu kuşta mı yamurtlayacak birde kuş dik durmuyor devam lı böyle duruyor bi sorun olurmu
Bence yumurtası yok yumurta olunca poposu şişiyormuş benim kuş gibiMedya öğesini görüntüle 309Medya öğesini görüntüle 308 bunlar olur galiba
benimde dişi çok ısırgan yaklaşamıyorumorayi gormem imkansiz erkek beni yaklastirmiyor bile kafese )