💙BirdLover💙 Onursal Üye Katılım 15 Şub 2024 Mesajlar 3,490 Tepkime puanı 955 20 Eyl 2024 #41 Selçuk YÜKSEL' Alıntı: Kırmızı duta benziyor keratalar. Yetiştirip kuşlara vermek lazım Genişletmek için tıkla ...
Selçuk YÜKSEL' Alıntı: Kırmızı duta benziyor keratalar. Yetiştirip kuşlara vermek lazım Genişletmek için tıkla ...
Selçuk YÜKSEL Onursal Üye Katılım 17 Ara 2016 Mesajlar 7,559 Tepkime puanı 2,340 20 Eyl 2024 #42 Bir ara kıl kurdu alıp vermeyi düşündüm. Hayvansal protein amaçlı. Sonra içim kaldırmadı vaz geçtim
💙BirdLover💙 Onursal Üye Katılım 15 Şub 2024 Mesajlar 3,490 Tepkime puanı 955 20 Eyl 2024 #43 Selçuk YÜKSEL' Alıntı: Bir ara kıl kurdu alıp vermeyi düşündüm. Hayvansal protein amaçlı. Sonra içim kaldırmadı vaz geçtim Genişletmek için tıkla ... Onun yerine karides verin hocam kanatlılar için üretilen mamalardan
Selçuk YÜKSEL' Alıntı: Bir ara kıl kurdu alıp vermeyi düşündüm. Hayvansal protein amaçlı. Sonra içim kaldırmadı vaz geçtim Genişletmek için tıkla ... Onun yerine karides verin hocam kanatlılar için üretilen mamalardan
Selçuk YÜKSEL Onursal Üye Katılım 17 Ara 2016 Mesajlar 7,559 Tepkime puanı 2,340 20 Eyl 2024 #44 💙BirdLover💙' Alıntı: Onun yerine karides verin hocam kanatlılar için üretilen mamalardan Genişletmek için tıkla ... Karidesli rasyon kullanıyorum zaten ama ne oranda katıyorlar muamma
💙BirdLover💙' Alıntı: Onun yerine karides verin hocam kanatlılar için üretilen mamalardan Genişletmek için tıkla ... Karidesli rasyon kullanıyorum zaten ama ne oranda katıyorlar muamma