U Umutcan AĞLAR Guest 28 Şub 2013 #1 İyi forumlar diliyorum. Ben odaya her girdiğimde erkeğimiz dişiyi bırakıp folluga kaçıyor yoksa korkuyor mu? Moderatör tarafında düzenlendi: 24 Mar 2013
İyi forumlar diliyorum. Ben odaya her girdiğimde erkeğimiz dişiyi bırakıp folluga kaçıyor yoksa korkuyor mu?
GÖKHAN GENÇ Paylaşımcı Üye Katılım 17 Ocak 2013 Mesajlar 576 Tepkime puanı 0 28 Şub 2013 #2 bişeylerden ürkmüş olmalı kafes kapı kenarı yada sürekli gelip geçtiğin yerdemi.yükseğe sakin biyere kaldır sen kafesi
bişeylerden ürkmüş olmalı kafes kapı kenarı yada sürekli gelip geçtiğin yerdemi.yükseğe sakin biyere kaldır sen kafesi
F Furkan oruc Guest 28 Şub 2013 #3 Öncelikle MASAALLAH çok tatlı mubişleriniz var evet sizden korkuyor olabilir
E Engin DERİM Guest 28 Şub 2013 #4 Yada yuvayı koruma güdüsü olabilir. Yuvaya müdahale de bulundunuz mu?
U Umutcan AĞLAR Guest 28 Şub 2013 #5 ayrı bi odada onlar yerde duruyor yüksekte değiller fakat geçen sefer evde misafir çocukları onlarla çok ilgilendiler onlardan korkmuş olabilirler mi?
ayrı bi odada onlar yerde duruyor yüksekte değiller fakat geçen sefer evde misafir çocukları onlarla çok ilgilendiler onlardan korkmuş olabilirler mi?
E Engin DERİM Guest 28 Şub 2013 #6 olabilir tabiki. Ufaklıklar ürkütmüşlerdir. Belki de yuvayla oynadılar.
U Umutcan AĞLAR Guest 28 Şub 2013 #7 bundan sonra iyi kkoruyacam yavrularımı peki bu ürkeklik geçer mi?