KAMPANYA SONA ERMISTIR.. GOSTERMIS OLDUGUNUZ YOGUN ILGIDEN DOLAYI TESEKKUR EDERIZ.. YENI KAMPANYALARDA GORUSMEK UZERE..
Kordon Kafes
Kordon Kafes
hayırlı satışlar...
Ayaklı Çiftehane (Akıllı Yemlik)
20,00 TL
Fiyat : 20,00TL
Ürün Kodu : 0058
Ölçüler : 64x39x31
64x39x31 ölçülerinde, 4 kapı, 2 Akıllı yemlik kapısı, ortadan bölünebilir, paslanmaz malzemeden imal edilmiş çekmeceli ve üst üste kat eklenebilir, çiftehane modeli. Yemlik ve tünekler fiyata dahil değildir
BU ÜRÜNÜN FİYATI AYNI MI ? TEK ALIM YOK MU ?
Ben de sordum tekli alımlarda fiyat daha da pahalı olurmuş usta..
Arkadaşlar fiyatla sitenize özel çok çok uygun
kampanya için teşekkürler...fiyatlarda güzel ama bana hitap etmiyor...ilerde bu işin ticaretini yapmaya karar verirsem olabilir ama şu anda benim işime yaramıyor bu kampanya maalesef...zaten sitenizde fiyat yazmışsınız ama en az 10 adet alımı diye bir ibare de yok...sizin kampanya da sanırım box kafeslerle ilgili...
madem siteye özel kampanya başlattınız,o zaman adet ve fiyat kısıtlaması getirmeyiniz...isteyen istediği kadar alsın...çok alımlarda da özel bir fiyat uygalayın ama benim gibi adet alacaklar anca uzaktan bakıyoruz...bize hitap etmiyor...sizden ricam kampanyayı tekrar gözden geçirmeniz...2 kişiye satma yerine 10 kişiye satın kendinize müşteri kazandırın...lütfen adet alımları konusunu yeniden değerlendirin...ortak bir yol bulalım ve buradaki herkes alış veriş yapabilsin sizden...saygılar...hayırlı işler...
kampanya için teşekkürler...fiyatlarda güzel ama bana hitap etmiyor...ilerde bu işin ticaretini yapmaya karar verirsem olabilir ama şu anda benim işime yaramıyor bu kampanya maalesef...zaten sitenizde fiyat yazmışsınız ama en az 10 adet alımı diye bir ibare de yok...sizin kampanya da sanırım box kafeslerle ilgili...
madem siteye özel kampanya başlattınız,o zaman adet ve fiyat kısıtlaması getirmeyiniz...isteyen istediği kadar alsın...çok alımlarda da özel bir fiyat uygalayın ama benim gibi adet alacaklar anca uzaktan bakıyoruz...bize hitap etmiyor...sizden ricam kampanyayı tekrar gözden geçirmeniz...2 kişiye satma yerine 10 kişiye satın kendinize müşteri kazandırın...lütfen adet alımları konusunu yeniden değerlendirin...ortak bir yol bulalım ve buradaki herkes alış veriş yapabilsin sizden...saygılar...hayırlı işler...
ben sabah sipariş verim 5 katlı boks salma ve aksesuar ürünler bgün yarın yola çıkar cumya elde olzak inşallah
Murat Hocam size katılıyorum. Özellikle evde üretim yapan 1 veya 2 çifti bulunan arkadaşlar ne yazık ki kampanyadan yararlanamıyor. Sitemize özel adet kısıtlamasının olmayacağı bir kampanya düzenlenirse daha faydalı olacağını düşünüyorum. Üstelik daha çok satış yapmış olurlar...
Konu Günceldir
Kampanya Bitimine Son 2 Gün Kaldı !!! Bu Fırsatı Kaçırmayın !!!
Arkadaşlar benim anladığım kadarı ile bu kampanyadan kimse faydalanamadı...firma yetkilisine gönderdiğimiz mesajlarda bir işe yaramadı...kampanyada bir değişiklik olmadı...farklı altarnatifler aramalıyız...bu konuda bir fikri olan var mı ?