Kızışma mı ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Toprak00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Toprak00

Meraklı Üye
arkadaşlar bu dişim 1-2 aydır böyle ve kahverengilik daha bi koyulaşıyor sanki. Mantar gibi de durmuyor pek vazelin sürdüm bir süre ama bir şey değişmedi. Bu nedir acaba. Dişi şuanda hamile yumurtlıycak 1 hafta sonra falan. Kahverengi kısımlarda çıkıntılık yok sadece rengi öyle. Lütfen bu konuda beni bilgilendirin.

3E2D0634-0048-4685-9B5F-50918332059F.jpeg
A5A64143-2584-4640-B2F4-B1A3DFFE6F5C.jpeg
1B0FF104-8070-4DBA-80DC-0CC3E58C9E99.jpeg

kızışma olabilir ama bazı yerler kahverengi

tamam veterinere gittim dediki kanadında zedelenme ezilme meydana gelmiş olabilir dedi gönderdi uçrma dedi bir hafta çarpa çarpa ölmesin dedi

yanlış yere yazmışım kusura bkmYim

Sorun değil, yorumunuz için teşekkürler

arkadaşlar bu dişim 1-2 aydır böyle ve kahverengilik daha bi koyulaşıyor sanki. Mantar gibi de durmuyor pek vazelin sürdüm bir süre ama bir şey değişmedi. Bu nedir acaba. Dişi şuanda hamile yumurtlıycak 1 hafta sonra falan. Kahverengi kısımlarda çıkıntılık yok sadece rengi öyle. Lütfen bu konuda beni bilgilendirin.

Ekli dosyayı görüntüle 28478 Ekli dosyayı görüntüle 28479 Ekli dosyayı görüntüle 28480
Mantar yok gibi kızışma sebebiyle oluşan kısmi renk değişimi var sanki. Birde benim dikkatimi çeken renkleri ve desenleri aynı bu kuşlar kardeş olup eş tutulmuş gibi. Öyle mi acaba bir bilginiz var mı?

Mantar yok gibi kızışma sebebiyle oluşan kısmi renk değişimi var sanki. Birde benim dikkatimi çeken renkleri ve desenleri aynı bu kuşlar kardeş olup eş tutulmuş gibi. Öyle mi acaba bir bilginiz var mı?
Öyle değil ama renkler aynı özellikle öyle seçtim. Dişi bir petshoptan alınma yavruyken aldım 11 aylık oldu. Erkeği yeni aldım bir üreticiden. 2-3 ay oldu. 1.5- 2 yaşlarında var erkek.

Öyle değil ama renkler aynı özellikle öyle seçtim. Dişi bir petshoptan alınma yavruyken aldım 11 aylık oldu. Erkeği yeni aldım bir üreticiden. 2-3 ay oldu. 1.5- 2 yaşlarında var erkek.
Anladım bana öyle geldiği için sorma ihtiyacı duydum

bazenleri aynı renk almak istiyoruz ama riske atıyoruz kardeş çıkabiliyorlar sağlık açısındn zararlı eğer öyleyse ya yeni eş alın yada ayrı besleyin ama kardeş olmayada bilirler

bazenleri aynı renk almak istiyoruz ama riske atıyoruz kardeş çıkabiliyorlar sağlık açısındn zararlı eğer öyleyse ya yeni eş alın yada ayrı besleyin ama kardeş olmayada bilirler
Kuşlar farklı şehirlerden kardeş olmaları mucize gibi bişey olur

farkli şehirden aldıysanız iyi hayırlı olsun umarım e yavru gelirr

farkli şehirden aldıysanız iyi hayırlı olsun umarım e yavru gelirr
Dişinin dışkısı büyüdü yuvada vakit geçiriyor çiftleşiyorlar falan heyecanlıyım bu yüzden inşallah her şey yolunda gider. Çok teşekkürler yorumlarınız için :)

Kuşlar farklı şehirden ata bağları varsa ? :) :)

Geri