TesekkürlerMaşallah.kafesler.göründüğünden.daha.heybetli.ve.kullanılışlı.olmuş.
Tesekkürler Süleyman beymaşallah cengiz bey çok güzel olmuş kafesler paylaşım için teşekkür ederim.![]()
Yumurtluyor tabiki. Küçük kafeslerde olmaz o dediğiniz. Risk çok var ama oturdumuda kafes üretimininden verimli.Maşallah hocam hayırlı üretimler olsun. Bir şey sormak istiyorum o yuvalıklar takılıyken kuşlar yumurtluyormu çünkü ben aynı kafeste olmaz diye biliyorum?
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ahmed bey jumbomu oraya koysam parçalarlar. Hepsi kızızmış durumda yuvaları takınca iyice mantaklaşrıkarKullanisli guzel temiz masallah yuvaliklarda buyuk kuslarda guzel gozum show jumbo erkegi aradi malesef goremedim iyi gunlerde kullanin bol yavrular alirsiniz insallah
Peki kafes ölçüleriniz nelerdir yapmayı düşünüyorum da? ( 4 çiftim var şu anda )Yumurtluyor tabiki. Küçük kafeslerde olmaz o dediğiniz. Risk çok var ama oturdumuda kafes üretimininden verimli.
120cm uzunluk 100 cm yükseklik 80 cm enPeki kafes ölçüleriniz nelerdir yapmayı düşünüyorum da? ( 4 çiftim var şu anda )
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler Cem beyMasallah cok guzeller
Teşekkürler120cm uzunluk 100 cm yükseklik 80 cm en
Teşekkürler Berkay beymaşallah bereketli üretimler inşallah
Teşekkürler Yusuf bey yuvaları takalı 2 gün oldu inş kazasız belasız oturturuz salmayıMaşallah cengiz usta yeni kafeslerin içi dolunca on numara olmuş kuşlarında maşallahı var bol bol yavrular dolar inş salma
Usta bu dişiye kırık iri bir erkek lazım Mersin'i sen biliyon ben tarsusta bulamadımTeşekkürler Yusuf bey yuvaları takalı 2 gün oldu inş kazasız belasız oturturuz salmayı