Berkay ERDİNC
Emektar Üye
teşekkür ederim korhan bey annelerının aynıları oldular torunlarımın bebekleri sizin bebeklerıde takıp edıyorum onlarada tekrardan bı maşallahMasallah, cok guzel yavrular, birbirinin kopyasi
estağfurullah mert kardeşim kendi capımızda bişeyler yapıyoruz.İzmirde üretici mi yok kralı var kralı
sağol abi teşekkürler.ben satış ilanı açmıyorum çünkü suana kadar paylaştığım tüm bebekler damızlıkları daha eşe atmadan sahiplendırıldi.elimdeki listeye göre sırayla cıkan bebeklerı yenı sahıplerıne teslım ediyorum.suan izmirde kuş isteyen arayan arkadaşlar zaten bılıyor beni ama malesef kuş almaları için sıraya girmeleri gerekli .Maşallah, bereketli olsun.
Satış ilanı açarsan daha kolay bulurlar seni. Hep şikayet ediyor İzmirliler..
teşekkür ederimMaşallah hepsine. Ömürleri uzun olsun inşallah.
teşekkürler sizede bereketli üretimler sağolun.Maşallah bereketli üretimler çok güzeller
çok teşekkürler hilal hanım.Maşallah bu canlara, Uzun ve sağlıklı ömürleri olsun İnş.
sizde harikasınız çok teşekkürlerHarikalar Renkleride bir o kadar harika bereketli üretimler.
tesekkür ederm sizede hayırlı üretimlerHayırlı üretimler. Maşallah
teşekkürler bünyamın bey zaman buldukça bebekleri paylaşıyorum.diğer parçalılarıda müsait bi zamanda eklerimMaşallah, bereketli üretimler olsun.
renklerde güzel hani.
tekrar teşekkürlerKeyifle bakarız, güzel parçalı kuslar var sizde.
Maşallah diyelim.
Bunlardan maşallah esirgenir mi hiç. MAŞŞŞALLAH