Güzel olmuş elinize emeğinize sağlık [emoji4]Bugün biraz uğraştırsada beni yaptım sonunda. Kuşumuz da sevdi![]()
Teşekkürler..Güzel olmuş elinize emeğinize sağlık [emoji4]
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rica ederim emek verilen hobiler her zaman güzeldir [emoji4]Teşekkürler..![]()
Sağolun..Gayet başarılı![]()
Karton kullandım, internette sadece tüneklerle yapanda var ama böyle tabanda düz olduğu için daha rahat onlar için bence..Karton mu kullandınız temele kontra plak mı?
O da dün bir garipsedi, orada uyumadıYattığı zaman resmini atabilir misiniz? Merak ettim cidden![]()
Elimde kullanabileceğim malzeme atkı olduğu için bunu kullandım. Bir de zaten sadece kış aylarında (yaklaşık 3-4 ay) ve yalnızca gece takılacağından kalan zamanda da kafeste bulunmayıp saldığım zaman oyuncak olarak oynayacağını düşünerek uygun gördüm aslında. Kirlenirse silinir, bitlenirse çöpe atılır.Görsel olarak güzel olsada kuşun ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde değil bence. 1 çabuk kirlenecek pislenecek 2 bit yapma olasılığı oldukça yüksek
Peki siz bilirsiniz ben fikrimi söyledim sadece güle güle kullanın keyifli hobilerElimde kullanabileceğim malzeme atkı olduğu için bunu kullandım. Bir de zaten sadece kış aylarında (yaklaşık 3-4 ay) ve yalnızca gece takılacağından kalan zamanda da kafeste bulunmayıp saldığım zaman oyuncak olarak oynayacağını düşünerek uygun gördüm aslında. Kirlenirse silinir, bitlenirse çöpe atılır.