Karnının altında yumurta gibi şişlik

Hypnos

Meraklı Üye
Kuşumun karnının altında dışardan belli olmayan sadece avucuma alıp parmağımla kontrol edince hissettiğim bir şişlik var. Bu yumurta olabilir mi? Çiftleşmelerine şahit olmadım 😀 ama yaşını çoktan almış olmasına rağmen kızgınlık yumurtası da yapmadı henüz. Bu yumurta veya başka bir şey olabilir mi? Kilosundan dolayı açtığım konular var. Yumurta sıkışması yaşayan kuşların videosuna baktığımda benimkini ona benzetemedim uçmasında veya hal hareketlerinde bir gariplik yok. Eşine sık sık kur yapıyor ve yuvalığa girip uzun süre çıkmadığı oluyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Yumurta olabilir eğer kikosu fazla değilse sorunsuz yumurtlar. Uçuyor mu sık sık

Sizin kuş morbid obez

Link
Beyaz kuş hocam. Normalde olduğundan daha kabarık çıkmış. Kuyruk sekmesinin önüne bir türlü geçemedim ne yapmam gerekiyor?
Yani şişmanlığın da ötesinde. Hastalıklı obez.
Kuyruk sekmesi de kilo kaynaklı olabilir. Enzim içerikli probiyotik alın kanatlı oil prozim olabilir. Ve powermax markasının powerchol ürününü alabilirseniz alın.

Yani şişmanlığın da ötesinde. Hastalıklı obez.
Kuyruk sekmesi de kilo kaynaklı olabilir. Enzim içerikli probiyotik alın kanatlı oil prozim olabilir. Ve powermax markasının powerchol ürününü alabilirseniz alın.
Dediklerinizi almaya çalışacağım. Başka yapabileceğim bir uygulama var mı?

Dediklerinizi almaya çalışacağım. Başka yapabileceğim bir uygulama var mı?
Dal darı,ekmek,çekirdek,patates falan veriyorsanız vermeyin. Ak darı oranı fazla olsun yemin içinde. Powerchol içeriği güzel bir ürün onu mutlaka alın. Enzim içerikli önerdiğim probiyotiği de alın. Alınca buraya yazın program yapalım.
Kilosu çok yüksek olduğundan da uçması yasak. Yürüsün hareket etsin sadece.

Geri