Merhabalar, öncelikle bölgesel tüy dökülme ya da açılmanın birçok sebebi olabilir. Kendisi yolabilir, düzensiz beslenme, düzensiz vitamin kullanımı, kalitesiz yem kullanımı, dış parazit, stres.. vs vs. Liste uzadıkça uzar. Ancak amacım sizi korkutmamak olmakla beraber bir şeyi daha eklemek istiyorum. Benim bir kuşum karaciğer hastasıydı, bunu geç fark ettim ve teşhisi çok geç olduğunda kendim koydum. Benim kuşumda erken fark edemediğim birtakım belirtiler vardı ve o belirtilerden iki tanesini şu an sizin kuşunuzda görüyorum. Birincisi karın açıklığı, diğeri de tüyünde lekelenmeler. Her ikiside tesadüf olabilir, karaciğerle hiç alakası olmayıp belki de tüy dönemi kaynaklı ya da vitaminsizlik kaynaklı basit bir problemdir ama benim kanaatim şimdiden her ihtimale karşı önlem almanız. Öncelikle vitamin ve probiyotik kullanımlarınızı düzenli hale getirin. Aşağıya tablosunu ekleyeceğim. Diğer durum için de sedochol temin edebilirsiniz. İlaç değildir, kendisi karaciğer, böbrek koruma takviye ürünüdür.
Ekli dosyayı görüntüle 67653