gurcan38 Meraklı Üye Katılım 20 Mar 2013 Mesajlar 117 Tepkime puanı 0 27 Ocak 2014 #1 Paylasmak ıstedım ilk önce zaraar veriyor sanıyordum yaklastırmıyordum gördüm ki kusıyor kursağını dolduruyor aslan parçası maaşallah Kendisi daha 3 aylık Maaşallah tosunuma iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Paylasmak ıstedım ilk önce zaraar veriyor sanıyordum yaklastırmıyordum gördüm ki kusıyor kursağını dolduruyor aslan parçası maaşallah Kendisi daha 3 aylık Maaşallah tosunuma iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ecrinsude Meraklı Üye Katılım 17 Ocak 2014 Mesajlar 106 Tepkime puanı 0 27 Ocak 2014 #6 Ah kiyamam yaa cok güzellll
gurcan38 Meraklı Üye Katılım 20 Mar 2013 Mesajlar 117 Tepkime puanı 0 27 Ocak 2014 #8 2 kere attı kendını ama açlıktan anne olmayınca bıraz eksık kaldığı oluyor maaşallah çok girişken gecen baktım yuvanın deliğinden sarkmıs bakıyor Yuvada kalıyor ben cıkartıyorum yuvadan gunde 1 kere iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
2 kere attı kendını ama açlıktan anne olmayınca bıraz eksık kaldığı oluyor maaşallah çok girişken gecen baktım yuvanın deliğinden sarkmıs bakıyor Yuvada kalıyor ben cıkartıyorum yuvadan gunde 1 kere iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi