Kanser oldugum icin kuşumuza bakmak zor oluyor.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan benebi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

benebi

Yeni Üye
Merhaba.Bir kac aydır kanser tedavisi görüyorum.Cok zor günler geçiyor.Kemoterapi ve radyoterapide kuş, evcil hayvan bakımına pek izin verilmiyor.2 muhabbet kuşumuz vardı.Birini 2 ay önce kaybettik.Su en evde olan bize alışkın değil,biraz vahşi,elimize gelmiyor,ısırıyor.Ama burası onun evi diye her gün kafesin kapısını açıyoruz ordan uçup pencere kenarindaki sepetine konuyor.Bunu cok seviyor.Ben kuşu nereye versem,kime?Üzülüyorum da ,verdiğim biri sürekli kafesinde tutacaksa hayvanı cok acırım.Ne yapayım sizce?? Nasil bilebilirdim verdiğim yerin onu sürekli icerde tutamayacağın?Hayvanın mutlu olacağına?Bir fikir verirseniz bana çok mutlu edersiniz

Öncelikle size geçmiş olsun. Umarım tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. Bir sahiplendirme ilanı açın. Ona iyi bakacak biri denk gelecektir mutlaka.

Geçmiş olsun Allah şifalar versin.
Konuya gelirsek evcil hayvan beslemenin sağlık açısından da faydaları var psikolojik etki olarak,mutluluk hormonu salgılanmasına sebep olup insana moral verirler.
Ama sizin durumunuzdaki kişiler için evcil hayvan bakmak önerilmiyor ise elbette uzak durmanız gerekiyor.
Sahiplendirmeniz daha mantıklı bir yol. Forumlarda konu açıp kuşunuzu tanıtıp sahiplendirebilirsiniz.

Geçmiş olsun Allah şifalar versin.
Konuya gelirsek evcil hayvan beslemenin sağlık açısından da faydaları var psikolojik etki olarak,mutluluk hormonu salgılanmasına sebep olup insana moral verirler.
Ama sizin durumunuzdaki kişiler için evcil hayvan bakmak önerilmiyor ise elbette uzak durmanız gerekiyor.
Sahiplendirmeniz daha mantıklı bir yol. Forumlarda konu açıp kuşunuzu tanıtıp sahiplendirebilirsiniz.
Tesekkeur ederim Amin

Geçmiş olsun,Allah en yakın zamanda şifanızı versin.Yakınlarınızda emaneten bırakabileceğiniz,sizin arada da olsa görebileceğiniz yer varsa iyi olur.Hem nerede,ne halde olduğunu görürsünüz ve sizde üzülmezsiniz.Ama hiçkimseye vermeye kıyamazsanız aynı evde durabilirsiniz.Tabiki temizliğini sizin yapmamanız ve mümkün mertebe aynı havayı solumamanız şartıyla.Kemoterapi ilaçları bağışıklık sistemini zayıflatıyor,en ufak bir enfeksiyonda sizin açınızdan sıkıntı olabilir.Kendiniz enfeksiyona karşı bir tek hayvanlardan değil,insanlardan da korumanız gerekli.

Geçmiş olsun,Allah en yakın zamanda şifanızı versin.Yakınlarınızda emaneten bırakabileceğiniz,sizin arada da olsa görebileceğiniz yer varsa iyi olur.Hem nerede,ne halde olduğunu görürsünüz ve sizde üzülmezsiniz.Ama hiçkimseye vermeye kıyamazsanız aynı evde durabilirsiniz.Tabiki temizliğini sizin yapmamanız ve mümkün mertebe aynı havayı solumamanız şartıyla.Kemoterapi ilaçları bağışıklık sistemini zayıflatıyor,en ufak bir enfeksiyonda sizin açınızdan sıkıntı olabilir.Kendiniz enfeksiyona karşı bir tek hayvanlardan değil,insanlardan da korumanız gerekli.
Tesekkurler,evet biliyorum.Sag olun

Geri