Selçuk bey 5 gündür forumda aktif değil maalesef@Selçuk YÜKSEL Selçuk abi gördügü zaman yardımcı olacaktır, gecmis olsun
Belki aktif olur, çok yardımcı oluyordu herkeseSelçuk bey 5 gündür forumda aktif değil maalesef
KatılıyorumBelki aktif olur, çok yardımcı oluyordu herkese
Size attığım konuyu hatırlıyorsunuz belli ki. Attığım linki iyice okuyunArkadaşlar hepinize teşekkürler net bir foto çekince yollayacağım oradaki dışkılar eski dışkının içinde normalde olan beyaz kısım var sadece ama yeşil kısım yok forumda görmüştüm kabızlık belirtisi diye Selçuk hoca maden suyu koyun ağzına bal damlatın susasın içsin yazmıştı bende öyle yaptım şu an deli gibi su içiyor kan ise sadece bugün geldi diğer günler yoktu net bir foto yakalayınca atayım teşekkürler
Güve mi bulunduğu ortam temiz ve havadar olsun. Suyunu günlük değiştirin.Evet sizin attığınız link ben siz atmadan önce okumuştumda ondan öyle dedim şuna kuş hareketlendi bi kendine geldi suyu içince meğerse suya güve kelebeği düşmüş herhalde kelebekten korktu suyu içmedi suyu değiştirdim suyu içince bi kendine geldi yemek yemeye başladı sizin yardımlarınız içinde teşekkür ederim eğer kötü bir şey olursa buradan yazarım