kanatlı oil proizm

kaylee000

Yeni Üye
kullanan varsa nereden aldiniz? karadenizpette mevcut degil

Kanatlıoil kendi sitesinden alabilirsiniz. Trendyolda da var ama sitesinde daha ucuz

Nasıl kullanıyorsunuz ben yeni aldım, kaç gün veriyorsunuz
ben de henüz hiç almadim ama takviyeleri haftada 2 - 3 kez belirli aralıklarla vermek gerekir birkac gun üst üste verilmez yani araya temiz su girmeli suya damlatılır diye biliyorum siz yine de arastirin urun geldiginde ustunde kullanma talimatlari yazar zaten

ben de henüz hiç almadim ama takviyeleri haftada 2 - 3 kez belirli aralıklarla vermek gerekir birkac gun üst üste verilmez yani araya temiz su girmeli suya damlatılır diye biliyorum siz yine de arastirin urun geldiginde ustunde kullanma talimatlari yazar zaten
Geldi kanatlıoil sitesinden aldım. Çok çabuk geldi hatta sağolsunlar. Ama üzerinde yazan talimatta sadece kuş için 1 litre içme suyuna 2ml koyulur yazmışlar... Pek açıklayıcı gelmedi

Geldi kanatlıoil sitesinden aldım. Çok çabuk geldi hatta sağolsunlar. Ama üzerinde yazan talimatta sadece kuş için 1 litre içme suyuna 2ml koyulur yazmışlar... Pek açıklayıcı gelmedi

Kanatlı oil prozim plus mu aldınız yoksa plus olmayanı mı?
Kendi sitesinde prozim olanını 1 litre suya 100 damla(5ml) diyor. Eğer bundan aldıysanız 50 ml içme suyuna 5 damla katacaksınız.

Çeyrek suluğa 5 damla katarak verin birkaç gün üstüste. Sonra haftada 3 defa vermeniz yeterli olur

Geri