Sağ kanadı baya düşük ama yere değmiyor uçabiliyor yükselebiliyor fakat sadece düşük kanadı titriyor yem kırmayı çok zor yaoiyordu oyuzden dal darı veriyoruz onu güzel yiyor ama kursagi boş Devit3u de sitelerdeki yorumlara bakarak kullanmaya karar verdimDevit vermeyin lütfen hayvanlar için kullanılan ilaçlar dışında ilaç kullanmamalısınız. Yeni geldiği için titremesi normal korkuyodur bir kaç gün daha gözlemleyin kanadının biri çok mu düşük alırken de öyle miydi
Aldığımızda mi öyleydi yoksa bizdemi oldu bilemiyorumDevit vermeyin lütfen hayvanlar için kullanılan ilaçlar dışında ilaç kullanmamalısınız. Yeni geldiği için titremesi normal korkuyodur bir kaç gün daha gözlemleyin kanadının biri çok mu düşük alırken de öyle miydi
Kaç damla damlatıyorsunuz sordunuz mu birine yoksa kendiniz mi karar verdiniz.Sağ kanadı baya düşük ama yere değmiyor uçabiliyor yükselebiliyor fakat sadece düşük kanadı titriyor yem kırmayı çok zor yaoiyordu oyuzden dal darı veriyoruz onu güzel yiyor ama kursagi boş Devit3u de sitelerdeki yorumlara bakarak kullanmaya karar verdim
Hergun 1damla ağzına damlatiyorum sormadım sitelerdeki kuşçu yorumlarına bakarakKaç damla damlatıyorsunuz sordunuz mu birine yoksa kendiniz mi karar verdiniz.
Devit kullanırken haftada 1 vermeniz gerek. Yüksek oranda D vitamini içerdiği için toksik etki gösterir.Hergun 1damla ağzına damlatiyorum sormadım sitelerdeki kuşçu yorumlarına bakarak
Kuş cereyanda kalmış olabilir. Sabah dışkı fotoğrafı ekler misiniz konuya. Ayrıca kabarık duruyor mu kuş?Peki ne yapabilirim titremesi nasıl duracak
Tamamdır, sabah dışkı görelim yine değerlendirelim. Hayırlı geceler diliyorum.Hayır kabarık değil hareketlerinde anormal birşey yok tüylerini falan temizliyor dal darı yiyor suyunu içiyor sabah çekip atarim
Tamamdır, sabah dışkı görelim yine değerlendirelim. Hayırlı geceler diliyorum.
Attım iyi gecelerTamamdır, sabah dışkı görelim yine değerlendirelim. Hayırlı geceler diliyorum.
Fotoğraflara bakicaktinizAttım iyi geceler