Sirke ruhu bildiğim kadarıyla ur tedavisinde kullanılıyor. Fucidin kremi kaç gün kullandın?1 aydır çoğu yöntem uyguladım ama çözüm olmadı. Sirke ruhu ve fucidin krem ile
İlk başta bu yarayı ur sandım. Ama emin değilim işte, ur mu yoksa başka bir şey mi. Sirke ruhu uyguladım yaraya 1 hafta, sonraki haftalar her gün fucidin krem sürdüm yaraya hocamSirke ruhu bildiğim kadarıyla ur tedavisinde kullanılıyor. Fucidin kremi kaç gün kullandın?
Hocam yorum için teşekkürler ancak kuşu kaybettim. O küçücük dediğimiz yara büyüdü ve bir büyük boy ceviz boyutuna ulaştı. Ek olarak sırtında da aynı yapıdan oluştu ve kuş bir süre sonra bu yarayı kaldıramadı ve 1 gün önce öldü maalesef. Özet verecek olursam o yaranın olduğu kanadı oynatamaz duruma geldi, yara kabuk bağlayıp sürekli büyüdü dediğim gibi. Bir çok kuş üretici arkadaşım ile istişare ettim ve bunun kötü huylu tümör olduğunu ve yapılabilecek en iyi şeyin yaşam standardını korumak olduğunu tavsiye ettiler ve bende öyle yaptım. Dün de bahçeme gömdüm, inşallah beslenme veya benden kaynaklı bir tümör olmamıştır.Merhaba benim önerim siz ona b vitamini takviyeai yapın. İnsan için olan bemiks ve dodeks ampul alın. Bir gün suluğuna 5 damla dodeks 5 damla bemiksli su, 2. Gün temiz su verin.
Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet OlsunHocam yorum için teşekkürler ancak kuşu kaybettim. O küçücük dediğimiz yara büyüdü ve bir büyük boy ceviz boyutuna ulaştı. Ek olarak sırtında da aynı yapıdan oluştu ve kuş bir süre sonra bu yarayı kaldıramadı ve 1 gün önce öldü maalesef. Özet verecek olursam o yaranın olduğu kanadı oynatamaz duruma geldi, yara kabuk bağlayıp sürekli büyüdü dediğim gibi. Bir çok kuş üretici arkadaşım ile istişare ettim ve bunun kötü huylu tümör olduğunu ve yapılabilecek en iyi şeyin yaşam standardını korumak olduğunu tavsiye ettiler ve bende öyle yaptım. Dün de bahçeme gömdüm, inşallah beslenme veya benden kaynaklı bir tümör olmamıştır.
Hocam dalga geçer gibi olmasın da kuşun mekanı cehennem olabilir mi sizce yani?Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun
biliyorum cehennem olmaz onlar günah işlememiş canlılardır ama her ölünün arkasından böyle denir ve arkadaşımızın daha az üzülmesini sağlamak içinHocam dalga geçer gibi olmasın da kuşun mekanı cehennem olabilir mi sizce yani?
Benim yavruşumunda öyle bir durumu var. Şuan hayatta ama yaramız kapanmıyor. 37 gr. Aynı sizinkinin renginde.. İnşallah iyileşir yavruşum benim.Hocam yorum için teşekkürler ancak kuşu kaybettim. O küçücük dediğimiz yara büyüdü ve bir büyük boy ceviz boyutuna ulaştı. Ek olarak sırtında da aynı yapıdan oluştu ve kuş bir süre sonra bu yarayı kaldıramadı ve 1 gün önce öldü maalesef. Özet verecek olursam o yaranın olduğu kanadı oynatamaz duruma geldi, yara kabuk bağlayıp sürekli büyüdü dediğim gibi. Bir çok kuş üretici arkadaşım ile istişare ettim ve bunun kötü huylu tümör olduğunu ve yapılabilecek en iyi şeyin yaşam standardını korumak olduğunu tavsiye ettiler ve bende öyle yaptım. Dün de bahçeme gömdüm, inşallah beslenme veya benden kaynaklı bir tümör olmamıştır.
Umarım iyileşir. Araştırmadığım ve yapmadığım şey kalmadı ama maalesef kötü huylu bir tümör ise son kaçınılmaz oluyor. Bence tümör olduğundan eminseniz 1-2 hafta iyi gözlemleyin, yara büyüyor ise kötü huylu olabilir.Benim yavruşumunda öyle bir durumu var. Şuan hayatta ama yaramız kapanmıyor. 37 gr. Aynı sizinkinin renginde.. İnşallah iyileşir yavruşum benim.
Peki kaç haftada öldü sizinkisi..Umarım iyileşir. Araştırmadığım ve yapmadığım şey kalmadı ama maalesef kötü huylu bir tümör ise son kaçınılmaz oluyor. Bence tümör olduğundan eminseniz 1-2 hafta iyi gözlemleyin, yara büyüyor ise kötü huylu olabilir.
Yaklaşık 3 ay yaşadı.Peki kaç haftada öldü sizinkisi..
Benimki de hastalığında 3. Ayı.. Bakalım dediğin gibi hayatını iyi yaşaması için çaba harcamak en güzeli.Yaklaşık 3 ay yaşadı.
benimkindede aynı şey vardı b vitamini verdim 1-2 günde düzeldi 1 inde hala var oda yavaş yavaş gidiyor
Umarım kötü huylu değildir ve sabit kalır yara.Benimki de hastalığında 3. Ayı.. Bakalım dediğin gibi hayatını iyi yaşaması için çaba harcamak en güzeli.
Evet bende B vitamini takviyesi çok yaptım. Yok olduysa süper hocambenimkindede aynı şey vardı b vitamini verdim 1-2 günde düzeldi 1 inde hala var oda yavaş yavaş gidiyor
büyük ihtimal bizim kuşun yarası bizimkiler daha bize adam akıllı alışmadılar hocam onun için storların üstüne falan kaçıyorlar oraya uçarkende tavana vuruyor bazen kanatları ondandır veriyorum b vitaminini geçiyor sonra yine vuruyolar yine çıkıyor başka bi odaya alcam gibi.Umarım kötü huylu değildir ve sabit kalır yara.
Evet bende B vitamini takviyesi çok yaptım. Yok olduysa süper hocam