Srç
Meraklı Üye
Kuşum kanat tüyleri kırıyordu.ben kendi kırıldı sandım bir iki tane gördüm çünkü yenisi çıkacak geçecekti.sonra uçamamaya başladı nerdeyse.baktım sağındaki bütün uzun tüyler kırılmış.uçamadığı için üzüldü.hemen çıksın diye elimle tutmam normalde onun için çektim kırılanları.4 tane.ama en uzun en sağdaki de kırılmıştı bir o vardı zaten.onu çekemedim canı acımasın diye bıraktım.tüyleri çıkmayan başladı düzeliyordu derken bir gün kafes kan olmuş.kanadında kan vardı halsizdi ama keyfi yerindeydi.Geçer dedim bir kaç gün sonra yine kanatmış.sanırım gagasıyla oynayınca kanıyor.3 kere tekrarladı.bende bal sürmeye çalıştım kanadına yarası geçsin dokunmasın diye ama o kdr uğraştı ki benimle diğer tüylere de bulaştı. Şimdi çok morali bozuk gagasını açarak nefes alıyor bazen.kan kaybettiği için vitamin ve meyve veriyordum sürekli yiyordu.Neden kanıyor kanadı korkuyor bakamıyorum tam.tüylerin o çubuk gb yerlerinde kan oluyor.o çektiğim ama koparmasıydın tüyden kaynaklı mı ben mi zarar verdim anlamıyorum. Daha fazla kan kaybetmemesi gerekiyor problemi ne acaba?